Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Product Key Explorer ikon

Product Key Explorer 4.3.3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Product Key Explorer –  Kaybolan Lisans Anahtarlarını Bulma Programı

 

Product Key Explorer, kaybolan ürün anahtarını bulmak ve bilgisayarınıza yeniden kaydetmek için kullanabileceğiniz bir şifre bulma yazılımı.

Windows işletim sisteminizin, Office programınızın, Photoshop, Winzip ve Nero gibi toplamda 8000 civarında programın lisans anahtarlarını görüntülemek için Product Key Explorer yazılımından faydalanabilirsiniz. Ayrıca yerel ağınıza bağlı diğer bilgisayarlardaki ürünlerin lisans anahtarlarını görüntüleyebilirsiniz. Piayasada bu işi görebilecek en iddialı programlardan biri olarak görülüyor.

Üreticisi tarafında 7/24 ürün desteği verilmekle beraber, daha sonraki sürümleri ücretsiz güncelleme desteği sunulmaktadır. 29.5 $ fiyat ile satışa sunulan yazılımın, cazip indirimli fiyatları suluyor. Kayıp lisansları kurtarmak or olduğu için, yeniden ücret ödeyerek ürün almak çok pahallı.  Ürünleri yeniden almak için harcanması gereken tutarlar ile karşılaştırıldığında, ürün fiyatı makul bir seviyededir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

product-key-explorer

Özellikler:

Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Vista, Windows 10, 2013 Microsoft Office 2010, 2007, 2003, Adobe CS5, CS4 ve CS3, Norton, Electronic Arts oyunları, WinZip, Nero: 8000 üzerinde popüler programların ürün anahtarlarını bulursunuz.

Yerel ve ağ bilgisayarlarda yüklü yazılımlar için, yüklü yazılım lisanslarının sayısını izler ve ürün anahtarlarını kurtarır.

Tab Sınırlandırılmış Txt Dosyası (txt), Excel çalışma kitabı (.xls), CSV Virgülle Ayrılmış (CSV),     Access veritabanı (.mdb), SQLLite3 Veritabanı, Web Sayfası (.html) veya XML veri olarak ürün anahtarlarını kaydedebilirsiniz .xml)

Şuana kadar 8000 adet yazılımın seri numaralarını kurtarabilir.

Kullanımı son derece kolay

Gece ve gündüz 7/24 teknik destek yardımı alabilirsiniz.