Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
iGetting Audio ikon

iGetting Audio 1.1.0.0 build1887

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

iGetting Audio  – Radyo ve Ses Kaydetme Programı

 

iGetting Audio, Tenorshare Co.Ltd tarafından yapılan ve radyo programlarını ve ses kayıt etmek için kullanabileceğiniz bir programdır.

Program ile çevrim içi dinlediğiniz Radyo yayınlarını kaydedebilirsiniz. Bir diğer şekilde ses yakalama programı diyebiliriz. Program ile çevrim içi dinlediğiniz (500+ Radyo kanalları dahil) sesleri kayıt ederek, daha sonra çevrim dışı dinleyebilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Programın özelliği sadece çevrim içi sesleri kaydetmek ile sınırlı değil.

Ayrıca kendi sesinizi veya herhangi bir harici sesleri kaydetme olanağı da sağlamaktadır. Bunun için bir mikrofonunuz olması yeterli. Radyo veya kendi ses kayıtlarınızı yaparken, ses kalitesinde her hangi bir düşme olmaz. Kayıt ettiğiniz ses dosyalarını etiketleyerek kişiselleştirebilir daha sonra bu etiketlere göre kolay arama yapabilirsiniz.

Program MP3, AAC, WMA, M4R, OGG, WAV, APE, FLAC dahil olmak üzere, neredeyse tüm ses formatlarını destekler. Dilediğinizde kayıt dosyalarını IOS ve Android cihazlarda dinlemek için ihtiyaç olan formatlarda dışa aktarabilirsiniz.

Program ile oluşturduğunuz albümlere kapaklarda yapabilirsiniz.  Pek rastlanan türden olmayan ve çok sayıda özelliklere sahip olan bu ses yakalama programı deneme sürümü olarak hemen kullanabileceğiniz bir programdır. Memnun kaldığınızda ücretli tam sürüme geçebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

IGetting-Audio

Özellikleri:

 Kalite kaybı olmadan bilgisayarınızdaki herhangi bir ses kaydı yapabilme.
 Otomatik başlık, sanatçı, albüm ve daha fazlası gibi, ID3 etiketleri belirlemek.
 M4R (iPhone) ve MP3 zil sesleri oluşturur.
 Kayıtları iTunes kütüphanesine kolayca aktarma
 Çok sayıda ses formatını destekleme Kullanımı %100 yasal.