Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PDF Converter Elite ikon

PDF Converter Elite 5.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PDF Converter Elite  –  PDF Dönüştürme ve PDF Oluşturma

 

PDF Converter Elite, kendi hazırladığınız veya İnternet’ten indirdiğiniz PDF uzantılı belgeleri, diğer ofis belgelerine dönüştürmek için kullanacağınız bir belge dönüştürme programı.

PDF Converter Elite, kendi tescilli PDF dönüştürme teknolojisi ile Adobe Acrobat PDF oluşturma teknolojisini birleştiren bir yazılımdır. Bu yazılım ile PDF uzantılı belgeleri Word, Excel veya Resim dosyalarına kolayca dönüştürebilir ve bu şekilde PDF belgeler üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Herhangi bir dönüştürme işlemi yapmadan önce, PDF metni değiştirme imkanı sağlar. Aynı şekilde yeni metin ekleme ve metnin geri kalanıyla uyumlu yazı tipini seçme şansı verir. Farklı renk, boyut veya yazı metni ekleyerek PDF dosyası üzerinde not veya yorum yazmanızı sağlar. Metin veya PDF formatında ki bütün sayfaların bölümlerini silme, ölçekleme veya döndürme imkanları sağlar.

Program oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Program taranan dosyalarda metni tanıyarak MS Office veya diğer biçimlerde dışarı aktarmanızı sağlar. Programı kullanarak sizlerde Word, Excel, CSV, PowerPoint, Publisher Open Office, Görüntü, HTML, AutoCAD için taranmış PDF dosyalarını dönüştürün. Ayrıca, metin ayıklama ve düzenlenebilir biçimlere dönüştürmek için mükemmel bir çözümdür. Aynı anda birden fazla taranan (resim) dosyalarını dönüştürmek için taranmış toplu dönüştürme özelliğine de sahiptir.



Ayrıca çeşitli belgelerinizi tekrardan PDF olarak kayıt edebilirsiniz. PDF Dönüştürme ve oluşturma teknolojisine sahip bu program ücretli olarak, her iki işi daha ucuza mal edebilmenizi sağlar. ilk defa test ettiğimiz bu belge dönüştürücü program sayesinde, belgeler üzerinde sürekli çalışanlar için büyük bir kolaylık sağlandığını gördük. Programı süre kısıtlı olarak indirip deneyebilir, işinize yaradığını düşündüğünüzde ücretli full sürümüne geçebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

PDF Converter Elite