Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
JRiver Media Center ikon

JRiver Media Center 30.0.82

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

JRiver Media Center  – Gelişmiş Çoklu medya Oynatma Programı

 

JRiver Media Center, medya dosyalarınızı arşivleyebileceğiniz ve medya dosyalarınızı oynatabileceğiniz gelişmiş bir medya oynatma programı.

Bu yazılım sayesinde  yüksek kalitede videolar seyredebilirsiniz. Bu program, DVD ve Blu-ray *, Netflix veya Hulu, Youtube klipleri ve filmler video streaming, vb sorunsuz tek bir arayüz halinde bu bütünleştirir. Hauppage, ATI, Aver, ve diğer birçok üreticilerin TV tarayıcılarını da destekler. Elektronik Program Rehberi (EPG) ile Canlı TV izlemek için ya da filmleri kayıt etmek için abone olarak kullanabilirsiniz.

Media Center’in 10 farklı şekildeki arayüz kullanarak, evinizin salonunda Tiyatro izliyormuş gibi uzaktan kontrol edebilirsiniz. WASAPI ses EVR / madVR video ve PGS altyazıları … artı her şey sadece DS filtreler ile sahip olabileceğiniz şekilde sizin için ayarlandı.

JRiver Media Center ile medya dosyalarınız sizin kontrolünüz altındadır. Dilediğiniz gibi içe aktarabilir veya dışa aktarabilirsiniz. Aradığınız medya dosyaları için önceden oluşturduğunuz kütüphaneler, dosyalarınıza en kolay şekilde ulaşmanızı sağlar. Yazılımın seçenekler bölümünden ses ayarlarını yaparak, en iyi ses çıkışını sağlarsınız.

Videoları HQ . ROHQ  olarak çalıştırabilirsiniz ama bunun için güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız var. Yazılımın bir çok medya programlarına göre oldukça hatırı sayılır özellikleri olduğu görülüyor. Görünümünü değiştirerek özelleştirebileceğiniz bu yazılım 30 günlük deneme sürümüdür.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

jriver

Özellikleri:
 Podcast desteği
 Albüm resmi indirme yöneticisi
 Güçlü dosya yöneticisi
 Çalma listeleri
 Eklentiler
 CD/DVD yakma araçları
 Portable cihaz yöneticisi
 Resim görüntüleme (JPG, BMP, TIFF, RAW and PNG) ve temel düzenleme işlemleri
 TV kayıt etme
 Resim, müzik, fotoğraf organizatörü