Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ClamWin Free Antivirus ikon

ClamWin Free Antivirus 0.103.2.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ClamWin Free Antivirus  – Ücretsiz Antivirüs Programı

 

ClamWin Free Antivirus,  Microsoft, Windows 8/7 / Vista / XP / Me / 2000/98 ve 2012, 2008 ve Windows Server 2003 için geliştirilmiş bir Ücretsiz Antivirüs  programı.

Bu koruma programı dünya çapında  600,000′den fazla kullanıcı tarafından kullanılan   bir yazılımdır. Kolay kurulum için yükleme yardımcısını indirip kurmanız yeterlidir. Açık kaynak kodlu ücretsiz bir yazılım olması nedeniyle tercih sebebi bir antivirüstür.

Yüksek virüs algılama, İnternet explorer entegrasyonu, bağımsız virüs tarama, otomatik güncelleme ve Outlook Express tarama özelliklerine sahip olup, gerçek zamanlı güvenlik sağlar. İster manuel tarama, ister zamanlama özelliğini aktif ederek otomatik tarama yapmasını sağlayabilirsiniz. Antivirüs programı, geliştirmeye açık olduğundan dolayı, gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Programı denediğimizde oldukça kolay bir kullanım özelliğine sahip olduğunu gördük. Tarama hızı ve algılamada orta düzey bir koruma sağladığını ve işini başardığını gördük. Aslında bu karşılaştırmaları yaptığımızda, bir antivirüs programı olarak hiçbirinin diğerinden çok daha üstün özelliklere sahip olmadığını biliyoruz. Çünkü, birinin tespit ettiği bir virüsü bir diğeri gözden kaçırabiliyor.

Yani antivirüs programlarında %100 etkin koruma olduğunu net olarak sanmıyoruz. Fakat bunların içerisinden en etkili koruma programı yok demek anlamına da gelmiyor.  Kısacası herkesin kendisinin deneyerek karar vermesi daha doğru gibi. Bu programı da sitemizden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgileri kendi sitesinden öğrenebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

clamwin-free2

Özellikler:

 Virüslere ve casus yazılımlara Yüksek algılama oranları;
 Tarama zamanlama
 Düzenli olarak güncellenen virüs veritabanını otomatik indirme.
 Bağımsız virüs tarayıcısı ve Microsoft Windows Explorer sağ tıklama menüsü ile bütünleşme;
 Microsoft Outlook eklentisi otomatik olarak virüs bulaşmış ekleri temizler