Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

HandyCafe Filtre 3.7.18

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

HandyCafe Filtre – Kafe Yönetimi ve Filtre Programı

 

HandyCafe Filtre, özellikle internet kafelerde kullanılan kafe yönetimi ve filtre programı. Program ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

HandyCafe Filtre, 180’den fazla ülkede 85.000 üzerinde kafede kullanılan ve günlük 7 milyon ziyaretçisi olan bir programdır. Bu veriler, programın ne kadar kullanışlı ve popüler olduğu ile ilgili referans teşkil etmektedir. 2003 yılından beri tercih edilen bu program sayesinde, işletmeciler oturdukları masadan ağ üzerinde bulunan tüm bilgisayarları kontrol edebilirler.

Program ile masalardaki bilgisayarlar üzerinde tüm değişiklikleri yapabilirsiniz. Yine bu masalarda bulunan bilgisayarların açılış kapanış ve ücretlerini de yapabilirsiniz. Ayrıca illegal kullanımları ve girilmesini istemediğiniz siteleri filtreleme özelliğine sahiptir.

Masalarda ki bilgisayar kullanıcılarına getirdiğiniz sınırlamalarla, kendi kafalarına göre program kurmalarını önlersiniz. Bilgisayarlarda yapılan tüm değişiklikler, bilgisayarın kapatılıp açılması ile resetlenerek önceki haline dönmesini sağlar.

Daha bir çok  özelliklere sahip olmakla beraber, sadece internet kafelerde olmamakla beraber, Okul, Askeriye, Lojman, Kütüphane, Üniversite, İş Merkezler, Ev Kullanıcıları, Devlet Daireleri, Oteller vb. bir çok kurum ya da kuruluşlarda da kullanılmaktadır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

HandyCafe Filtre

ÖNEMLİ!

Kurulum sonrasında HandyCafe’yi çalıştırabilmek için kullanıcı adı ve şifre gereklidir. Varsayılan olarak belirlenen kullanıcı adı ve şifre aşağıdadır.

Kullanıcı adı: ADMIN
Şifre: PASSWORD
*** bÜyÜk / kÜçÜk harf duyarlı ***