Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Comodo Antivirus ikon

Comodo Antivirus 12.2.2.8012

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Comodo Antivirus  – Ücretsiz Türkçe Antivirüs Programı

 

Comodo Antivirus, İnternet korsanlarının kişisel bilgilerinizi ele geçirmek maksadıyla yapmış oldukları zararlı yazılımları tespit ederek, bilgisayar kullanımınızı güvenli hale getirir.

Bilgisayarınıza bulaşan tüm virüs çeşitlerini algılar ve temizlemenizi sağlar. Gerçek zamanlı çalışma özelliği ile, arka planda çalışarak virüsleri engeller. Manuel ve otomatik tarama seçenekleri olan bu yazılım, size gönderilen mailler yolu ile sızabilecek virüslere karşı etkili koruma sağlar. Daha doğrusu genel olarak bilgisayarınızı virüsler, malware, Truva atları, solucanlar, bilgisayar korsanları ve diğer Internet tehditleri, karşısında korumak için ücretsiz bir yoldur.

Yeni nesil bulut paylaşım özelliğine sahip olması ile, virüs problemlerine ortak çözümler bulabilir. Yazılımın ücretsiz sürümünde güvenlik duvarı özelliği bulunmuyor fakat ücretli bir üst sürüm ile, güvenlik duvarı koruması özelliğine sahip olabilirsiniz. 
Comodo Antivirus,  artık windows10 işletim sistemi ile beraber de çalışabilmektedir. Aynı işlevsellikler sahip bir çok antivirüs programı, özelliklerini ücret karşılığında kullandırırken, bu yazılım aynı yada bir çok benzer özelliklerini ücretsiz kullanmanızı sağlıyor. Sizlerde bilgisayarınızın güvenliği için ücretsiz koruma programı arıyorsanız, bu yazılımı indirerek hemen kullanabilirsiniz.

Programı bir seferliğine test amaçlı kurduysak ta, uzun süreli bir tes aşamasından geçirmedik. Programın çalışma işlevsellikleri oldukça başarılı ve kullanımı kolay bir programdır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Comodo Antivirus

 

Özellikleri
 On-Demand, isteğe bağlı tarama
 On-access, eş zamanlı koruma
 Email tarama
 İşlem monitörü
 Worm engelleme
 Tam programlanabilme
 Kolay ayarlanabilir
 Sistemi zorlamaz