Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Audacity ikon

Audacity 3.4.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 4,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Audacity  –  Ses Düzenleme ve İyileştirme Programı

 

Audacity, Windows®, Mac®, GNU/Linux® ve diğer işletim sistemleriyle kullanılabilen, açık kaynak kodlu ücretsiz  ses düzenleme programı.

Bir grup gönüllü tarafından geliştirilmiş ve GNU Genel Kamu Lisansı (GPL) koşulları altında yayımlanmaktadır. Herkesin özgürce kullanıp dağıtabileceği ve gelişimine katkı sağlayabileceği bir yazılımdır. Program sayesinde Ses dosyaları alınabilir, düzenlenebilir ve varolan dosyalarla ya da yeni yapılan kayıtlarla ile birleştirilebilir.

Ses düzenleme çalışmaları yapanların ihtiyacı olduğunda ücretsiz ve Türkçe olma avantajı ile işlerini kolayca görebilecekleri bu yazılımı kendimiz bilgisayarımızda test ettik. Son derece kullanıcı dostu olan bu yazılım, kullanımını oldukça kolay bulduk. Programı açtıktan sonra ses dosyasını sürükleyip programın üzerine bırakmanız yeterlidir.

Düzenleme bölümünde ses dosyası artık işlenmeye hazır hale gelmiş olacaktır. Keseceğiniz alanı farenizin sol tuşuna basarak seçebilirsiniz. Kestiğiniz alan boşluklarına başka sesler ekleyebilirsiniz.  Birkaç ses dosyasıyla aynı anda çalışarak karma işler başarabilirsiniz. Seslere efektler eklemek, yankı eklemek ve ses gürültülerini azaltma seçeneklerini kullanmak oldukça kolay. Bize göre kullanılabilecek oldukça başarılı bir programdır.



Tüm bunların dışında bir diğer özellik ise, şarkılarda ki vokal sesleri ayırma özelliğidir. Karaoke müzik yapmak isteyenler şarkı içerisinde ki söz kısmını kesmek için; yani vokalleri silmek için kullanabilirler.

Müziğin içerisinden şarkı kısımlarını silme veya vokal bölümü silme işlemi ihtiyacınızı görecek kadar olsa da, arka planda dikkatli dinlendiğinde seslerin küçük te olsa duyulduğunu göreceksiniz. Henüz amatör kullanımlarda %100 başarı elde edilmiş değil.

VirüsTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

 

Özellikleri:

 Canlı ses kaydı yapabilirsiniz
 Vista ya da üzerindeki Windows sürümlerinde biligsayarda oynatılan ortamları    kaydedebilirsiniz.
 Kaset ve kayıtları sayısal kayıt ya da CD biçimine dönüştürebilirsiniz
 WAV, AIFF, FLAC, MP2, MP3 ya da Ogg Vorbis ses dosyalarını düzenleyebilirsiniz
 Sesleri kesebilir, yapıştırabilir, ve karıştırıp birbirine ekleyebilirsiniz
 Bir kaydın hızını ya da tonunu değiştirebilirsiniz
 Zamanlamalı ve Ses ile başlatılan kayıt özellikleri
 Yapılabilecek diğer işlemler için tüm özelliklerin listesine bakın