Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Alcohol 120 2.1.1.2201

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Alchol – Sanal Sürücü Oluşturma Yazılımı

 

Alcohol, kelime olarak multimedya için yeni bir anlam ifade ediyor. Bu yazılım, sanal olarak CD-DVD okuma aygıtı oluşturuyor.

Eskiden beri bilinen bu program, daha çok oyun severlerin ilgisini çekmektedir. CD veya DVD takmadan çalışmayan oyunlar için kullanıldığında, artık CD veya DVD takmaya gerek kalmadan direkt oyunu çalıştırabilmektedirler. Oyun haricinde CD ile açılan bir çok yazılımı, CD veya DVD kullanmadan çalıştırabilirsiniz.

Böylece orjinal CD’lerinizi çizilmelere veya yıpranmaya karşı koruyabilirsiniz. CD ve DVD aramanıza gerek kalmaz. Ücretsiz olan bu sürüm ile, 6 farklı sanal sürücü oluşturma imkanı sağlamaktadır. Ücretli olan sürümü ile, sürücü sayısını 31’e kadar çıkarabilirsiniz. Yazılım ücretsiz olarak CD-DA, CD+G, CD-ROM, CD-XA, Video CD, Photo CD, Mixed Mode, Multi-session CD türü CD formatlarını desteklemektedir. DVD olarak ise DVD-ROM, DVD-Video, DVD-Audio formatlarını destekler.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Alkol

Alcohol Nedir?

Tüm pahalı Oyun / Yazılım / DVD’lerinizi sanal sürücülerden çalıştırılabilir şekilde yedeklemenize ve sanal sürücü üzerinden çalıştırmanıza imkan sağlar.

Program size  geleneksel CD-ROM daha 200X üzerinden  oyun görüntülerin çalışması için, 31 adet sanal sürücüye kadar sürücü oluşturmanızı sağlar. Programın seçenekleri benzersiz bir kombinasyon kullanan güçlü bir araçtır.

Tek ihtiyacınız olan bir CD veya DVD yazıcı ile birlikte bir PC.  Artık kayıp, çalınma, çizilme veya diğer medya kusurları yüzünden zarar görmeyin. Oluşturduğunuz sanal sürücüler ile orijinal gibi çalışır; tüm arşivlerinizi güvenle saklar.

Evde: Eğer CD \ DVD kaybetmiş, çizmiş yada kırmış olabilirsiniz. Bu yüzden medyalarınızı kullanamayabilirsiniz. Alkol yazılımı size bu konuda huzur sağlar ve yatırımınızı korur.