Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Foxmail ikon

Foxmail 7.2.25

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 3,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Foxmail  –  Ücretsiz Mail Alma ve Gönderme Yazılımı

 

Foxmail, Amerika, Çin ve Japon ortak yapımı ücretsiz alternatif mail alma-gönderme programı olarak işinize yarar.

OutlookExpress kullanmaktan sıkılanlar için oldukça güzel bir alternatif e-posta yazılımıdır. Aynı zamanda pop3 destekli olması ve istediğiniz kadar hesap ekleyerek yönetebilme özelliğine sahip çok kullanışlı bir mail yöneticisidir.

Text ve HTML mail gönderebileceğiniz bu yazılım, sizlere gelen mailleri uyarı ile bildirmektedir. Takvim ve randevularınızı yönetebileceğiniz özellikleride bulunan bu program ile, maillerinizi kolayca takip edebilirsiniz.

Programı indirdikten sonra, kurulum otomatikman çince olmaktadır. Bu sizi rahatsız etmesin. kurulduğu klasöre giderek, buradaki Language klasörüne girip, ‘Chinese.lgb’ isimli dil dosyasını silip, programı yeniden açın. programın ingilizce olarak açıldığını göreceksiniz.

Ayrıca mail hesabınızı aktif ettiğinizde, sol taraftaki klasörlerin Türkçe olduğunu göreceksiniz. Milyonlarca mesaja kadar kitlesel veriler doğrultusunda daha hızlı ve güvenli hale getirir. Fakat programın büyük bir bölümü ingilizcedir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

 foxmail

Yenilikler:

Programın görünüşü ve çalışma şekli yeniden tasarlandı. Yeni sürüm, temiz görünüyor ve tüm deneyime açıklık getiriyor. Kullandığınızda iyi bir tasarım bilirsiniz.

Şimdi yeni sürüml, milyonlarca mesaja kadar olan toplu verilerde bile daha hızlı, daha hızlı tepki veriyor ve daha güvenilir.

Programın notepad işlevini kullanırken, çalışmanızı kaydedebilirsiniz, faydalı bilgileri kolayca düzenlersiniz. Program, tüm notlarınızı hem webde hem de mobilde QQMail ile senkronize halde tutar.