Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Desktop Calendar 2.3.108.5601

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Desktop Calendar  – Masaüstü Ajanda Programı

 

Desktop Calendar, hatırlamanız gereken işleri, randevuları, doğum günlerini, davetleri ve daha bir çok şeyi hatırlatan bir sanal ajanda yazılımı.

Uygulamanın arayüzü oldukça basittir, bu nedenle her türden kişinin onunla kolayca çalışmasına izin verir. Dahası, arayüz son derece özelleştirilebilir ve kullanıcıların arka plan renklerini, şeffaflık düzeyini, tüm metnin yazı tipini ve hücreler arasındaki boşlukları değiştirmesine olanak tanır.

Bilgisayarınıza kurduktan sonra, masaüstünde tek bir tıklamayla çalıştırabileceğiniz ve kaydettiğiniz notlara ait günleri farklı farklı renklerde işaretleyerek özelleştirebilirsiniz. Böylece Desktop Calendar  bilgisayarınızın masaüstünü bir ajandaya çevirir. Artık bulut sistemi entegrasyonuyla, bilgisayarınızla mobil telefonunuz arasında notlarınızı senkronize edebileceksiniz.

Program  tüm masaüstünü ve neye benzediğini de kontrol edebilir. Örneğin, duvar kağıdını var bırakabilir, tamamen silebilir veya seçtiğiniz belirli resimleri döngüye alabilirsiniz. İkinci seçenek, yüzlerce dosya içeren tüm klasörleri eklemenize ve bunları her 5, 10, 20, 30 dakikada bir veya daha fazla değiştirecek şekilde programlamanıza olanak tanır. Görüntülerin konumu “Doldur” dan “Uzat”, “Orta”, “Sığdır” veya “Döşeme” olarak değiştirilebilir.

Takvimde belirli bir tarihe açıklama yapmak için tek yapmanız gereken ilgili panele çift tıklayıp yazmak. Ayrıca, belirli olayları önem sırasına göre renklendirebilirsiniz.  Her hücrenin farklı bir şekilde renklendirilebilir.

Şuan mevcut güçlü araçları kullanarak, notlarınızı taşınabilir sürücülere yükleyebilirsiniz. Sizde bilgisayarınızı ajanda gibi kullanmanızı sağlayacak bu programı sitemizden indirip ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ara yüz, İngilizce, Fransızca, Vietnamca, Çince ve İspanyolca gibi birden çok dili desteklemektedir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Desktop-Calendar

 

Özellikleri:
 Güçlü araçları ile, başka cihazlarınızda ki verileri taşıma
 Bulut teknolojisi ile verileriniz daha güvende
 Ortak festival ve kutlamaları sunar
 Güçlü ve kolay ayarlar
 Masa üstünden tek tıkla ulaşma
 Tek tıklamayla kayıt