Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ComboFix ikon

ComboFix 19.11.4.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ComboFix  –  Casus Yazılım Temizleme Aracı

 

Combofix, bilgisayarınızdaki zararlıları, otomatik olarak bulup temizleyen ücretsiz  bir Casus Yazılım Temizleme aracıdır. Genel olarak bilinen zararlıları temizleme konusunda oldukça etkili olan bu program çok güçlü ve profesyonel bir kullanım bilgisi gerektirmektedir. Çünkü Combofix çalıştırdığınızda, geri dönüşüm kutusu, geçici internet dosyaları ve temp klasörü otomatik olarak silinecektir.

Bu konumlardan birinde bulundurduğunuz dosyalar varsa, bu dosyaları, yukarıdaki geçici depolama konumlarına güvenmek yerine, daha güvenli bir konuma taşımanız önerilir.



Yazarın çalışmalarını finanse etmek isteyenler için, Paypal üzerinden katkı kabul edilir. Aşağıdaki resme tıklayarak katkıda bulunabilirsiniz:

Kullanımı

Eğer kötü amaçlı yazılımları temizleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, kılavuzun ilerleyen aşağıdaki bölümlerinde bulunan listedeki forumların birinde, bir konu açıp, yardım isteyiniz. Her forumun farklı kuralları olduğunu lütfen unutmayınız, bu nedenle yardım almak istediğiniz forumla ilgili kuralları okuduğunuzdan emin olun. Eğer, Sonuç raporu, bir yardımcı tarafından talep edilmişse, lütfen raporu, aşağıdaki yönergeyi izleyerek oluşturunuz.

Programı kullanmaya başlamadan önce yapmanız gereken ilk şey, web tarayıcısı dahil olmak üzere tüm açık pencereleri ve programları kapatarak, bu kılavuzun bir çıktısını almak olmalıdır.

UBs,tarafından yazılmış, bilgisayarınızı bilinen zararlılara karşı tarayan ve bulduğu bu zararlıları otomatik olarak temizlemeye çalışan bir uygulamadır. ComboFix en yaygın ve güncel zararlıları büyük ölçüde silmenin yanı sıra, aynı zamanda, program tarafından otomatik olarak silinmeyen zararlıları kaldırmak için eğitimli rehberler tarafından kullanılan bir rapor görüntüler.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

ComboFix

 

Şu anda  yalnızca aşağıdaki Windows sürümlerinde çalıştırabilirsiniz:

Windows XP (yalnızca 32-bit)
Windows Vista (32-bit / 64-bit)
Windows 7 (32-bit / 64-bit)
Bir yardımcı tarafından özellikle kullanmanız istenmediği sürece programı çalıştırmamalısınız. Ayrıca, Bu program çok güçlü bir araç olduğundan iyi eğitim almış bir yardımcının gözetimi olmadan, ComboFix rapor bilgilerine bakarak işlem yapmamanızı tavsiye ederiz. Bunu yapmanız, bilgisayarınızın normal çalışması ile ilgili problemlere neden olabilir.

Programı çalıştırdığınızda, otomatik olarak aşağıdaki konumlardaki dosyaların sileneceği unutulmamalıdır::

Geri Dönüşüm Kutusu
Geçici Internet Dosyaları
Temp Klasörü
Bu konumlardan birinde bulundurduğunuz dosyalar varsa, bu dosyaları, yukarıdaki geçici depolama konumlarına güvenmek yerine, daha güvenli bir konuma taşımanız önerilir.
Lütfen bu kılavuzun, ComboFix kullanımı için tek yetkili kılavuz olduğunu, BleepingComputer.com ve sUBs’un izni olmadan kopyalanamayacağını unutmayın. Ayrıca, bu program, geliştiricinin doğrudan izni olmadan herhangi bir sitede sunulamaz. Ayrıca; comboFix kullanımından doğacak riskler, kullanıcının sorumluluğundadır.