Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SMPlayer ikon

SMPlayer 23.6.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SMPlayer  – Ücretsiz Medya Oynatıcısı

 

SMPlayer, windows ve linux işletim sistemi için geliştirilmiş, bir çok ses kodeklerini içerisinde bulunduran, ücretsiz bir medya oynatma programıdır.

SMPlayer’ın kullandığı ödül almış MPlayer motoru, dünyadaki en iyi oynatıcılardan biri olma özelliği taşır. Program; medya oynatma sırasında izlediğiniz videolar veya şarkılar için yaptığınız kişisel ayarları, daha sonradan hatırlama özelliğine sahiptir. Yarıdan itibaren Bir film yada şarkıyı kaldığınız yerden yeniden açtığınızda, ayarların büyük bir kısmı yerinde durur. Bu yüzden istenmedik nedenlerden olan kopmalar için endişelenmenize gerek yok. Programın youtube video sitesinden video arama araçları bulunmaktadır.

Bu araçları kullanarak bulduğunuz youtube videolarını online olarak izleyebilirsiniz. SMPlayer‘ın genel olarak desteklediği kodekler: avi, mp4, mkv, mpeg, mov, divx, h.264’dir. Tema değiştirme, çoklu dil desteği, alt yazı, video oynatma hızı ve ücretsiz olması gibi önemli özelliklere sahip bir video oynatma programıdır. Programın en önemli özelliklerinden biri, oynatmakla beraber alt yazı desteği sağlamasıdır. Son sürümde youtube video oynatma desteği de eklendi. Gelişmiş özellikler sahip böyle bir medya oynatma programını kullanmak isterseniz, ücretsiz olarak indirip hemen başlayabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

SMPlayer

 

Özellikleri:

 Tüm medya dosyalarını oynatabilme.
 Alt yazı arama ve indirme; alt yazı renklerini değiştirme
 Dış görünüm için tema desteği
 XP dahil windows8’e kadar desteklemesi
 Oynatma hızını değiştirme.
 Filtreler (görüntü çözücü, işlem gönderimi, gürültü engelleme)
 Alt yazı gecikmesi ayarları
 Video eşitleme
 Çoklu dil desteği ve Türkçe olması
 Ücretsiz