Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
BSplayer ikon

BSplayer 2.78

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

BSplayer  – Popüler Medya Oynatma Programı

 

BSplayer, yaklaşık 18 yıldır kullanılan popüler medya oynatma programı. Görüntü dosyaları dışında diğer ses dosyalarını da çalıştıran çoklu ortam oynatıcısıdır.

HD kalitesinde video izlemek için bu medya oynatıcısı program ile, çevrim içi alt yazı indirebilir ve görüntülersiniz. En önemli özelliklerinden biri de, düşük kapasiteli bilgisayarlarda bile mükemmel bir sonuç sağlıyor olmasıdır.

Yüksek RAM ve İşlemci gerektirmez. Oldukça iyi kalitede gösterim sağlayan bu yazılımın,  dünya genelinde 70 milyondan fazla kullanıldığı söylenmektedir.  Sorunsuz çalışması ve ücretsiz olması ile tercih edilebilecek öncelikli medya oynatma programlarından biridir.

Programın dünya genelinde popüler olması bir çok sebebe bağlıdır. Öncelikle en zayıf bilgisayarlarla bile rahatça çalışması ve bilgisayara bir yük getirmemesidir. Bir çok medya formatını desteklemekle beraber, çok sayıda kodek desteğine sahip olması da programın ayrıca tercih edilir olma sebebidir.

Program dünya çapında 70 Milyondan fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu nedenle 90’dan fazla dile çevrilmiştir. Türkçe dil desteği olması sayesinde, ülkemizde de oldukça ilgi gören ve popüler medya oynatıcı programlar sıralamasına girmeyi başarmıştır.

Program güçlü veya güçsüz tüm bilgisayarlarda mükemmel ses ve görüntü kalitesi ile video veya şarkı dinlemek için olanak sağlar. Canınızı sıkacak herhangi bir teknik sorun yaşamayacağınız konusunda oldukça iddialıdır. Favori şarkılar ve filmler sadece bir tık uzağınızda. Programı sizde sitemizde ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

BSplayer 

PROGRAM VİDEOSU