Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AVS Media Player ikon

AVS Media Player 5.5.1.150

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AVS Media Player  – Medya Oynatma Programı

 

AVS Media Player ile, çeşitli ses formatlarındaki videoları oynatmak için kullanacağınız son derece kullanışlı ve ücretsiz bir medya oynatma programı.

AVS Media Player ile sadece video  oynatmak değil, aynı zamanda WAV, MP3, FLAC, M4A, OGG, AAC, AMR gibi her formatta ses dosyalarınızı da  dinleyebilirsiniz. 7.1 hoparlör yapılandırmalarını destekleme özelliği ile kendinizi adeta tiyatrodaymışsınız gibi hissedersiniz. Bu program zengin işlevselliklere sahip ve kolay kullanabileceğiniz bir programdır.

Programı kendimiz bilgisayarımıza kurup denedik ve oldukça başarılı programlardan biri olarak gördük. Kurulum sırasında her hangi bir zararlı yazılım tespit etmedik. Kurulumu son derece kolay olup, kullanımı da bir o kadar kolaydır. Evinizi sinema veya tiyatro ortamına çevirecek kalitede olan bu gelişmiş yazılımı sitemizden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

VirüsTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

AVS Media Player1

Özellikler:
WAV, MP3, FLAC, M4A, OGG, AAC, AMR türü dosyalardan çalma listeleri oluşturup daha sonra dinleme,
PNG, JPEG, TIFF, GIF, türündeki görüntüleri isterseniz slayt olarak görüntüleyebilirsiniz.
7.1 hoparlör konfigürasyonları ile Surround özelliğini kullanabilir ve evinizi bir sinema salonu gibi hissedersiniz.

Desteklediği Medya Formatları: AVI, IVF, DIV, DivX, WMV, ASF, ASX, MPG, MPEG, MPE, M4V, MP4, MVV, M2V, M1V, MOD, QT, MOV, DV, DAT, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GP2, MS-DVR, DVR-MS, GVI, OGM, OGG, OGV, MKV, FLV, F4V, F4P, TS, TP, TRP, M2TS, M2T, MTS, AMV, MTV, CDG, NSV, FLI, FLC, RM, RAM, RMVB, RV, IVR, WAV, MP3, MPEG3, CDA, MP2, M4A, WMA, OGG, AAC, MPC, MPP, MP +, AIF, AIFF, Aifc, AU, SND, AMR, AWB, APE, FLAC, AC3, BMP, GIF, JPG, JPEG, JPE JFIF, PNG, TIF, TIFF, PCX, RAS, PSD, TGA, WMF, EMF, WTV.

Desteklediği İşletim Sistemeleri: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP, 2003, Vista