Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Calibre 6.29.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Calibre  – E Kitap Kütüphane Yöneticisi Programı

 

Calibre, e-kitap kullanıcıları tarafından geliştirilen ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir e-kitap kütüphane yönetim uygulamasıdır.

E kitaplarınızı arşivleyebileceğiniz bu yazılım sayesinde, aradığınız kitaplara kolayca ulaşmanın keyfini yaşarsınız. Kütüphanenizde arşivlediğiniz e kitaplarınıza gelişmiş arama butonu sayesinde, başlık veya meta etiketleriyle kolayca ulaşabilirsiniz.

Sadece arşivleme yapmakla kalmaz, arşivinize CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, DOCX, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ formatında eklediğiniz e kitaplarınızı, dilerseniz AZW3, Epub, fb2, OEB, LIT, LRF, MOBI, HTMLZ, PDB, PML, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ formatlarına dönüştürerek kayıt edebilirsiniz.



Program sayesinde bilgisayarınızdaki arşivlerinizi diğer e kitap okuyucu cihazlara eşitleyebilirsiniz. Calibre ile, dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir bilgisayardan basit bir tarayıcı kullanarak e-kitap koleksiyonu erişebilirsiniz. Tamamen özelleştirebileceğiniz imkanlar sağlayan bu yazılım ile e kitapları düzenlemek ve  e kitapları okumak size son derece keyifli gelecektir. Aynı zamanda tamamen eğlenceli olan bu programın kullanımı oldukça kolay olmakla beraber, sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Bu sayfadan Calibre Android ve iOS sürümleri de indirilebilir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Calibre

Özellikleri:
 Kütüphane Yönetimi
 E-kitap dönüştürme
 E-kitap okuyucu cihazlara senkronize etme
 Web haberleri indirmek ve e-kitap haline dönüştürmek
 Kapsamlı e-kitap görüntüleme
 Online kitap toplamak için, içerik sunucusu erişimi
 Büyük e-kitap formatları için E-kitap editörü