Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SUPERAntiSpyware Free ikon

SUPERAntiSpyware Free 10.0.1258

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SUPERAntiSpyware Free Edition – Casus Yazılımları Silme Programı

 

SUPERAntiSpyware Free Edition, dünyada en çok indirilen ve bizimde bilgisayarlarımızda eksik etmediğimiz bir güvenlik yazılımı.

Özellikle, Spyware, Adware ve Malware, Truva atları, dialer, solucanlar, Keylogger, Parazitler, Rootkits, Rogue Güvenlik Ürünleri gibi bilgisayarınıza zarar verebilecek; sadece zarar vermekle kalmayıp, kişisel verilerinizide tehdit edebilecek bir çok zararlı yazılımları temizlemek için kullanabilirsiniz. Yazılım; bilgisayarınızdaki diğer koruma programları ile çakışmayacak şekilde tasarlanmış olup, sistem kaynaklarınızı zorlamayacak hafifliktedir.



Scranos, giriş bilgilerini ve banka bilgilerini almak için iyi bilinen pek çok yeni yöntem ve bazı yeni yöntemlerden yararlanan küresel bir kötü amaçlı yazılımdır. Ayrıca Amazon, Airbnb, Facebook, Steam ve YouTube hesaplarına erişmek için birkaç çevrim içi hesaptaki bilgileri çalabilir veya değiştirebilir. Yazılım ile bu tip zararlı yazılımların önüne geçersiniz.

Program  sık kullanılan özelliklere kolay ulaşabileceğiniz bir menu sistemine sahiptir. Ayrıca programın içerisinde entegre olan onarım araçları ile, sistem kayıt defterini onarma imkanına da sahip olacaksınız. Yazılım dokunmatik ekranlarda kullanılabilecek şekilde geliştirilmiştir. Tam tarama ve hızlı tarama seçenekleri olan bu yazılımı kullanmak, düşündüğünüzden çok daha kolaydır. Piyasada en çok kullanılan bu casus temizleme programı işinizi fazlasıyla görmeye yetecektir.

SUPERAntiSpyware Free

KULLANIM VİDEOSU

Gelişmiş Algılama ve Kaldırma:

Bu yazılım, aşağıdakiler dahil kötü amaçlı tehdit vakalarını tanımlayan ve kaldıran benzersiz ve bulunması zor kötü amaçlı yazılımlar konusunda uzmandır:

Malware
Casus
Adware
Truvalılar
kurt
Ransomware
Keylogger
Korsanlık
Rootkit’lerin
PUPs
Cryptominers
Ve daha fazlası!