Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MediaGet Torrent ikon

MediaGet Torrent 3.01.4307

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MediaGet Torrent İndirme Programı

 

MediaGet Torrent, İnternet ortamında dosya indirme için kullanılabilecek en basit ve ücretsiz Torrent dosya indirme yazılımıdır.

Arayüz, yeni başlayanların bile uygulamada yollarını bulmalarına ve torrent dosyalarının keyfini çıkarmalarına izin verecek şekilde olabildiğince kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlandı. Ana pencerede bir arama işlevi yer alırken, ayrıca bir gezinme paneli kolaylıkla gezinmenize ve dahil edilen tüm seçenekleri bulmanıza olanak tanır.

Kendi içerisinde bulunan dahili akıllı arama motoru ile aradığınız dosya ismini girmeniz, dosyaya kolay ve hızlı bir şekilde erişmeniz oldukça kolaydır.  Sadece dosyalar için istenen boyut aralığını belirterek veya bir anahtar kelime dışlama listesi oluşturarak sonuçların alakalı olduğundan emin olmak için aramayı hassaslaştırmak mümkündür. Arama sonuçlarında sonuç listede bulunan aynı isimli dosyalardan, yıldız puanı en yüksek olanlar, en hızlı olarak indirebileceğiniz dosyalardır. Daha sonra ‘ indir ‘ seçeneğine tıklayarak dosyayı indirmeye başlayabilirsiniz.



İndirme işlemini tamamladıktan sonra, dosyanız türü ve içeriğine göre kullanabilirsiniz. Eğer indireceğiniz dosya bir film dosyası ise, indirmeden önce ön izlemesini yapabilir yada indirmeye gerek olmadan online izleyebilirsiniz. Aynı şey ses dosyaları için de geçerlidir. Yazılım, MediaGet yazılımcıları tarafından oluşturulan özel bir algoritma kullanılarak geliştirilmiştir.

Bu program, Torent programları içerisinden en popüler ve kullanımı en kolay olanlardan biridir. Toorent indirmeler yapan biriyseniz, programı ücretsiz ve Türkçe olarak indirip kullanabilirsiniz. Film, müzik, program ve her türlü dosya indirmek için kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Mediaget