Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
StudioLine Photo Basic ikon

StudioLine Photo Basic 5.0.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

StudioLine Photo Basic  – Fotoğraf Görüntüleme Programı

 

StudioLine Photo Basic, windows işletim sisteminizde kullanabileceğiniz çok fonksiyonel bir fotoğraf düzenleme ve görüntüleme yazılımıdır.

Program ile fotoğraflarınızı arşivleyebilir, web üzerinden aileniz ve arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz. Güçlü bir fotoğraf arşivlemesi için imkanı sağlayan bu yazılım sayesinde, fotoğraflarınızı slayt olarak görüntüleyebilirsiniz. Kırmızı Göz Kaldırma, Otomatik Ton Düzeyi ayarlaması veya Poz Düzeltme gibi görüntü araçları ile  görüntüleri düzenlemek için geniş seçenekler bulunuyor.

Program ile tüm popüler formatlarda fotoğraf ve diğer multimedya dosyalarını yüklersiniz.  Albümlerinizi yada dosyaları gömülü açıklamalar ve anahtar kelimelere göre arayabilirsiniz.  Coğrafi etiketli resim harita üzerinde gösterilmektedir. Resim boyutları otomatik olarak her bir hedef cihaz için otomatik olarak ayarlanmaktadır. Slayt gösterileri için ayarlar resimler arasındaki gecikmeyi kontrol etmek ve sürekli bir döngü içinde slayt gösterisi çalıştırmak için özelleştirilebilir.

Programın en güzel özelliklerinden biri coğrafi işaretleme özelliği. Görüntüleri bir dijital harita üzerinde görüntülenebilir. Daha sonra arkadaş ve aile fotoğraflarını çekildiği yerlere göre takip etme imkanı sağlar. Bir akıllı telefon veya Tablo üzerinde, sadece parmağınızla kaydırarak görüntüden görüntüye taşıyabileceğiniz slaytlar yapma imkanı sağlar.

Fotoğraflara slayt gösterisi oluşturabilir, dilerseniz web veya e-posta yoluyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Programın fotoğrafları CD’ye yazdırma özelliği de bulunmaktadır. Programın en güzel özelliklerinden biri, fotoğraflarınıza koordinat ekleme. Programı kişisel kullanım için sitemizden indirebilir ve aktivasyon kodu alarak ücretsiz kullanabilirsiniz. Aktivasyon için tıklayın!

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

StudioLine Photo Basic