Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AVG TuneUp ikon

AVG TuneUp 23.7.6305.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AVG PC Tuneup  –  Bilgisayar Bakımı ve Performans Aracı

 

AVG Antivirüs yazılım firması AVG Technologies tarafından yapılan AVG PC Tuneup yazılımı, bilgisayarın bakım ve optimizasyonu için güçlü bir araçtır.

İçerisinde otomatik veya manuel olarak kullanabileceğiniz bakım araçları ile, bilgisayarınızın performansını ilk kurduğunuz zamana döndürebilirsiniz.  AVG PC Tuneup,  bilgisayarınızda işe yaramadığı zamanlarda bile çalışarak, bilgisayarınızın kaynaklarını tüketen yazılım ve uygulamaları kapatarak, bilgisayarınızın gücünün tükenmesini önler. Yine aynı şekilde, gereksiz tüketim sağlayan uygulamaları kapatarak pil ömrünü uzatır. Bu program çoklu optimizasyon sağlayan bir program olarak, bilgisayarın açılmasının yavaşlatacak gereksiz özellikleri de bularak düzeltir.



İşletim sisteminizin ekle-kaldır uygulaması yerine  bu  yazılımının Uninstaller eklentisini kullanarak program kaldırdığınızda, kaldırılan programdan geriye izler kalmaz. Tüm bunların dışında, bölünmüş dosyaları birleştirme ve kümeleri birleştirme işlemi yaparak, harddiskin okuma performansı arttırılabilir. Defrag eklentisi de; programın diğer özelliklerinden biridir. Piyasada çok sayıda optimizasyon ve bilgisayar sistem bakım programları olmasına rağmen,  bu program   ücretli bile olsa denemenizde fayda olduğunu düşünüyoruz. AVG ürünleri Windows 10 ile çalışır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

AVG TuneUp

 Özellikler:

 Tüm kaynak tüketen bileşenleri içeren programları otomatik olarak devre dışı bırakır
RAM ve CPU kaynaklarına yüklenen gereksiz başlangıç programlarını kapatır. Böylece bilgisayar açılış hızı yükseltilmiş olur.
Arka planda çalışarak kaynak tüketen programları engellyerek turbo çalışma özelliği sağlar.
Defrag özelliği ile bölünmüş kümeleri birleştirmek sayesinde daha iyi bir performans elde etmenizi sağlar.
Hatalı performans ayarları, Yanlış internet ayarları, Donanım ile ilgili sorunlar, Kaynak yiyen özellikler, kaynak kullanan programlar, Gereksiz Windows efektleri ve animasyonlar gibi tüm sorunlardan kurtarır.