Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Doro_PDF_Writer_ikon-removebg-preview

Doro PDF Writer 2.22

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Doro PDF Writer  – Ücretsiz PDF Oluşturma Programı

 

Doro PDF Writer, word ve excel gibi belgelerinizi kolayca PDF formatında oluşturmak veya yazmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

Hiçbir reklam yazılımı veya can sıkıcı sınırlama olmaksızın sadece indirip kurarak kullanabileceğiniz bir yazılımdır. İnternet tarayıcınızdaki sayfaları, excel, word gibi office belgelerinizi yada notepad gibi windows belge oluşturuculardan kolayca renkli PDF dosyalar oluşturma imkanı sağlar.

PDF oluşturmak için kullanabileceğiniz bir kaç muadil yazılımdan en kullanışlı olanlardan biridir. Programın önemli özelliklerinden biri de, oluşturduğunuz PDF belgelerini şifreleme imkanı sağlamasıdır.

Programın kullanımı son derece kolaydır. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra, bilgisayarınıza yazıcı dışında harici bir yazıcı kurulmuş gibi olur. Yazdırmak istediğiniz belgeyi yazdırmadan önce, yazıcınızı ‘Doro PDF Writer’ olarak seçtikten sonra, yazdır komutu vermenizle beraber, PDF dosyanız oluşmaya başlayacaktır. Mevcut PDF dosyaları düzenlemek için farklı bir düzenleme programı kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

 Doro PDF writer