Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ISO to USB ikon

ISO to USB 1.6

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ISO to USB – Ücretsiz  ISO Dosyası Yazdırma Aracı

 

ISO to USB, USB sürücüler, USB flash sürücüler, bellek çubukları ve diğer USB depolama aygıtlarına doğrudan ISO görüntü dosyası yazmanızı sağlayan ücretsiz ve küçük yazılımdır.

ISO görüntü dosyası CD / DVD disklerinin popüler bir görüntüsüdür, bir ISO dosyası diskteki tüm içeriği içerebilir. Bu yazılım bu ISO dosyalarını kolayca bir USB flash diske yakabilir, taşımasını ve kullanımını kolaylaştırır. Programın arayüzü oldukça basittir. Yazmak istediğiniz ISO dosyasını ve hedef USB sürücüsünü seçmeniz yeterlidir. Daha sonra “Burn” butonuna tıkladığınızda tüm ISO görüntü verilerini içeren bir USB disk oluşturulur. Karmaşık bir ayar yok, kullanımı çok kolaydır.



Önyüklenebilir USB flash diskler;

Program, Windows önyüklenebilir diski destekler. Ayrıca BOOTMGR hem de NTLDR önyükleme modunda çalışabilir, FAT, FAT32, exFAT veya NTFS dosya sistemi ile USB disk oluşturabilir. (Önyüklenebilir bir USB disk yaparken, FAT32 dosya sistemini seçmenizi öneririz.)

Bu program Win8 / Win7 PE ve WinXP PE önyüklenebilir ISO görüntü dosyaları ile test edilmiştir, iyi çalışabilir, oluşturulan USB disk normalde bilgisayarları önyükleyebilir. Makinelerin yalnızca küçük bir kısmı Win8 / Win7’yi başlatabilir, ancak WinXP’i başlatamaz, bu makineler “NTLDR eksik” olarak görüntüleyecektir, bu nedenle şu anda iyi bir çözüm yoktur.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ISO to USB

Ön yüklenebilir USB diski oluşturma başarısız olursa, bazen USB diski kullanılamaz hale gelebilir, onu kurtarmak için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1- USB diskinizi yerleştirin.
2- Win8’de, Hızlı Erişim Menüsünü açmak için “Windows tuşu” + X klavyesine birlikte basın, “Disk Yönetimi” seçeneğini seçin.
3- Win7 / Vista için “Başlat” a tıklayın ve ardından “Denetim Masası” na tıklayın, “Sistem ve Güvenlik” de “Yönetimsel Araçlar” a tıklayın ve sonra “Bilgisayar Yönetimi” üzerine çift tıklayın.
4- “Bilgisayar Yönetimi” konsol ağacında, “Depolama” seçeneğini genişletin, “Disk Yönetimi” seçeneğini tıklayın.
5- WinXP için, “Başlat” ı tıklayın ve ardından “Performans ve Bakım” da “Denetim Masası” nı tıklayın, “Yönetimsel Araçlar” ı tıklayın ve ardından “Bilgisayar Yönetimi” üzerine çift tıklayın. “Bilgisayar Yönetimi” konsol ağacında, “Depolama” seçeneğini genişletin, “Disk Yönetimi” seçeneğini tıklayın.
6- “Disk Yönetimi” altında, USB diskinizi (ayrılmamış alan) sağ tıklayın ve ardından “Yeni Basit Birim” i tıklayın, “Yeni Basit Birim Sihirbazı” görünmeli, adım adım hepsi bu kadar.