Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Moo0-Video-Resizer-ikon

Moo0 Video Küçültücü 1.29

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Moo0 Video Küçültücü – Video Boyutunu Küçültme Programı

 

Moo0 Video Küçültücü, videoların dosya boyutunu küçültmek için kullanılan bir programdır.

Bu program ile video boyutu küçültmek son derece kolaydır. Neden böyle bir programa ihtiyaç olduğu konusuna gelince; bilindiği üzere özellikle cep telefonları ile çekilen videoların boyutları inanılmaz büyük olmaktadır. Örneğin; 6 dakikalık bir video, ortalama 900 Mb gibi bir boyutta olabiliyor.

Daha sonra bu videoları başka platformlarda paylaşmanız oldukça zaman alıcı olacaktır. Bu yüzden büyük boyutlu videoları küçültmek kaçınılmaz bir hale gelir. Program sayesinde, bu türlü büyük videoları küçültmek için mükemmel bir çözümdür. Biz kendimiz test ettiğimizde, gerçekten mükemmel sonuç aldık.

Küçük bir arayüze sahip olan program, karmaşık olmayan ve çok basit ayarlar sayesinde tek bir hamlede küçültme işlemi yapmanızı sağlar. Bu noktada en önemli olan şey, video kalitesinde kayıp olmadan küçültme işleminin gerçekleşmiş olmasıdır. Video küçültme konusunda altı seçenek sunduğundan, boyut küçültme yöntemini seçerek ilk yapılandırmaya başlayabilirsiniz. Dosya boyutu, ekran boyutu veya bit hızı (göreceli veya başka bir şekilde).

Etkinliği değerlendirmek, dönüşüm için kullanılan CPU seviyesini azaltmak, bildirimleri etkinleştirmek veya görevi bitirdikten sonra bilgisayarı askıya almak için videonun sadece bir parçasına dönüştürme testi yapmak ve çerçevenin devre dışı kalmasını engellemek mümkündür. Bu ücretsiz harika program, aynı zamanda Türkçe olarak kullanılmaktadır. Programın kullanımı ile ilgili video alttadır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Moo0 Video Küçültücü

PROGRAM VİDEOSU