Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Movavi Video Editor ikon

Movavi Video Suite 24.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Movavi Video Suite – Profesyonel Video Düzenleme Programı

 

Movavi Video Suite, windows işletim sistemi ile çalışan bilgisayarınız ile, profesyonel video düzenleme imkanı sağlayan bir programdır.

Kuşkusuz herkesin sevdikleriyle paylaşmak istedikleri çok sayıda gezi filmleri, gezi videoları ve fotoğrafları var.  Düğün resimleri, düğün videoları, seyehat videoları, seyehat resimleri, mezuniyet filmleri gibi hayatımızın en önemli anılarını kalıcı hale getirmek ve bunu yaparken onları profesyonelce düzenlemek istmez miyiz?

Bu reklam destekli bir ürün olduğu için, onu yüklerken dikkatli olmalısınız. Movavi Video Editor, gerekli olmayan üçüncü taraf bir bileşeni indirmenin yanı sıra web tarayıcılarınızda bazı değişiklikler yapmayı da önerir. Kurulumda dikkatli olmanız gerekir. Kurulum seçeneklerini dikkatli bir şekilde takip edin.

Program sayesinde düzenlenecek video dosyasını içe aktarabilir, bir DVD veya 3D medya dosyası açabilir, video yakalayabilir veya ses kaydedebilirsiniz. Video ön izlemesi yapabilir, tam ekran moduna geçebilir, ekran görüntüsü alabilir ve ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Ek olarak, klibin sol ve sağ kenarlarını ayarlama, video döndürme veya video kırpma, bir ses veya video parçası ekleme, bir klibi bölme veya bir parçasını kesme ve ayrıca bir slayt gösterisi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, çeşitli efektler (örn. Parazit, otomatik filtre, bulanıklık, parlaklık, renk dengesi, kontrast, deblokaj, deinterlace, ters çevirme), geçişler (örn. Daire, çapraz bulanıklık veya yakınlaştırma, doğrudan çapraz geçiş, lens, dalgalanma, ölçek, spiral ) ve başlıklar (örneğin yazı tipini, dolgu ve dış çizgi rengini, anahat stilini ayarlayın).

Sonuçlardan memnun kaldığınızda, bunları daha fazla düzenleme için proje olarak veya mobil cihazlar için video veya 3B dosya olarak kaydedebilir, CD veya DVD’ye yazabilir veya çevrimiçi paylaşabilirsiniz.

Bu programı kullanmak sureti ile, video montajında hiçbir eğitim almaya gerek olmadan ve hiç bir deneyiminiz olmadan profesyonel ve  göz alıcı videolar hazırlayabilirsiniz. Video düzenleme programının Türkçe sürümünde hiçbir karmaşık ayar yoktur, sezgisel sürükle-bırak kontrolleriyle tüm işinizi halledebilirsiniz. Programın full lisanslı fiyatı 200,95 TL’dir. Video Editor Plus 179.95 TL ve Video Suit 200985 TL’dir.

►Movavi Eğitim Videoları: https://bit.ly/3d9XPUX

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Movavi Video Editor

PROGRAM VİDEOSU