Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Inpaint ikon

Inpaint 10.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Inpaint – Fligran ve Obje Kaldırma Programı

 

Inpaint, resimler üzerinde görülen ve hoş olmayan objeleri yada fligranları kaldırmak için kullanacağınız bir programdır.

İstenmeyen objeleri kaldırmaktan söz ederken, fotoğrafta kadraja giren ve görülmesini istemediğiniz kişileri de kaldırmak için özellik saplar. Inpaint ile sizlerin fotoğraflarınızı bozmak için sinir bozucu hareketler yapan insanları fotoğraflarınızdan uzaklaştırın! Birkaç basit hareketle, olmasını istediğiniz gibi, net ve muhteşem fotoğraflar elde edeceksiniz. Programın Sihirli Değnek aracı, fotoğraftaki gereksiz nesneleri veya kişileri tam anlamıyla saniyeler içinde seçmenize olanak tanır.

Inpaint2

Fotoğraflarımızda gerçekten görmek istediğimiz bilgilerin yanı sıra, daha da kötüsü olmasa bile kompozisyon için çok önemli olmayan birçok şey var. Bunlar kamera tarih damgaları, çeşitli web sitelerinin yerleştirdiği filigranlar ve bir resim üzerinde olmasını istemediğimiz diğer nesnelerdir. Sonuçta, bir duvara bir fotoğraf asacaksanız, üzerindeki çeşitli görsel enkazlar nedeniyle göz alıcı görünmesini sağlayamazsınız. Öyleyse program sayesinde bunları kaldır! Basit ve etkili araçlarla, istenmeyen elemanları tamamen zahmetsizce kaldırabilirsiniz.

Inpaint

Şeytan her zaman ayrıntıda gizlidir. Bir fotoğrafın üzerindeki küçük bir nesne tüm kompozisyonu mahvedebilir veya hatta başlangıçta beklediğinizin karşısındaki efekti üretmesini sağlayabilir. Inpaint’i kullanarak nesneleri fotoğraflardan kaldırmak neredeyse kendi fotoğrafınızı çekmek kadar kolaydır. Sadece üç basit adımda elektrik hatlarını, turistleri, binaları, arka plandaki enkazı ve diğer unsurları hiç orada yokmuş gibi yok edebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!