Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SEO_PowerSuite_ikon-removebg-preview

SEO PowerSuite

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SEO PowerSuite – Toplu SEO Yapma Programları

 

Seo PowerSuite, tüm seo yeteneklerini bir arada sunan ve kullanımı kolay bir yazılımdır. Hiç bir seo bilgisi olmadan seo yapmak için kullanabilirsiniz.

Bu programın ne işe yaradığını bilmek için, öncelikle SEO’nun ne anlama geldiğini bilmek gerekir. Peki o zaman SEO Nedir ? SEO (Search Engine Optimization) Yani arama motoru optimizasyonu anlamına gelir. Biraz daha açarsak; Aramao motoru örümceklerinin web sitelerini daha rahat bir şekilde anlayabilmesini sağlamak için yapılan ve siteleri arama motoru dostu hale getirerek  aramalarda yükseltilmesi tekniğidir. Bunun için SEO Eğitimleri verilmekle beraber, destek programlar da kullanılmaktadır.



Paket, web sitenizi, yani SEO SpyGlass , Rank Tracker , WebSite Auditor , LinkAssistant ve BuzzBundle gibi tanıtmanıza yardımcı olan beş gömülü araçla birlikte gelir Her biri web siteniz için sayfa içi optimizasyonu sağlar ve Google’ın en üst sıralarında yer almasını sağlar.

Web sitelerinin en önemli önceliği olan seo sayesinde, sitelerinizin arama motoru sıralamasında ki yerini belirlersiniz. Normal koşullarda bunu yapmak için oldukça geniş bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olmak gerekmektedir. Oysa Seo PowerSuite ile çok yetenekli ve bilgi sahibi olmanız gerekmiyor.

Siteye daha fazla trafik çekmek ve rekabetinizi güçlendirmek sizin elinizde. İçerisinde sitenizi kayıt edebileceğiniz 329 adet arama motoru entegre edilmiştir. Grafikler ile sitenizi analiz ederek rekabet ölçülendirmesi yapabilirsiniz. 40’tan fazla özelliğe sahip bu programı sitemizden indirip deneyebilirsiniz.

Ülkemizde Affiliate satış ortaklığı sistemi dahilinde bir çok seo eğitim setleri para karşılığı satılmaktadır. Bu ise tamamen affiliate ortaklıkları ile satılan setler dışında başlı başına bir yazılımdır. O tip eğitim setlerine para ödemek yerine, böyle bir programa para ödeyip almak çok daha yararlı olacaktır. Böylece web sitesini google aramalarda üst sıralara çıkarma şansını yakalamış olursunuz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

SEO PowerSuite