Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Mailbird ikon

Mailbird 3.0.6.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mailbird – Mail Alma ve Gönderme Programı

 

Mailbird, Windows için en iyi e-posta istemcisi olmak ile beraber birden çok hesabı yönetme özelliğine sahip ücretsiz mail alma ve gönderme programı.

Hotmail, Gmail, Yandex ve diğer tüm e-posta sistemleri için farklı programlar veya platformlar kullanılmak zorundadır. Oysa bu program tüm elektronik postaları birlikte yönetmenize olanak sağlar.

Program sıradan e-posta yöneticisi programlardan daha fazla özellikler sunar. Kendi içerisinde entegre takvim uygulamaları, mesajlaşma uygulamaları ve kişiselleştirilebilir ayarlara sahiptir. Program dokunmatik ekranlar ile tam uyumlu çalışmaktadır. Doğrudan arşivlemek ve mesajlarınıza arasında gezinmek için dokunmatik ekranı kullanabilirsiniz.



Kendi içerisinde bulunan dahili Whatsapp uygulaması ile anlık mesajlaşma keyfi yaşatır. Kuruluma başladıktan sonra tüm aşamalar İngilizce olsa da, daha sonra Türkçe yapma seçeneğini olacaktır. Ayarlar bölümü en son karşınıza gelerek, kullanmak istediğiniz dili seçmenize imkan sağlıyor.

Whatsapp mesajlarını aktif hale getirmek için, programın sağ tarafında bulunan QR kodunu gördükten sonra, telefonunuzun Whatsapp uygulamasını çalıştırıp, ayarlar bölümünden Whatsapp Web menusunu seçerek gelen ekran okuyucu ile bilgisayara kurduğunuz program üzerindeki QR kodunu tarattırın. Program içerisindeki Whatsapp uygulaması hemen aktif hale gelecek ve kişiler listenizi görüntüleyeceksiniz. Whatsapp ile yaptığınız her şeyi bu şekilde yapabilirsiniz.

En üstte okunmamış konuşmaları ve mesajları konuşmalar halinde gruplandırabilirsiniz. e-posta istemcisinin Windows başlangıcında çalışmasını sağlayabilir ve bildirimler gösterebilirsiniz. Ayrıca, kimlikler oluşturmanıza, arkadaşlarınızın profil resimlerini ve iletişim bilgilerini görmek için Facebook’a bağlanmanıza ve proxy parametrelerini ayarlamanıza izin verir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Mailbird