Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
5KPlayer ikon

5KPlayer 6.9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

5KPlayer – Video Oynatma Yazılımı

 

5KPlayer Windows, Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanabileceğiniz, ücretsiz (MKV) HD video oynatıcı, müzik çalar, AirPlay medya flama ve video downloader karışımı bir yazılımdır.

Windows yazılımının diğer video oynatma araçlarına göre bu programın AirPlay desteği bulunmaktadır. Kullanıcıların bildiği üzere AirPlay, iOS cihazlarınızda bulunan tüm video, müzik, resim ve dosya içeriklerini, kablosuz olarak HDTV’ye aktarmanızı sağlayan bir özelliktir. AirPlay sayesinde iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızdaki içerikleri televizyona aktararak iOS cihazlarda ki içerikleri tam ekran olarak izleyebilirsiniz.

Bu program hd video oynatıcı olarak online video siteleri desteği ile, aynı zamanda hiç bir üyelik gerektirmeden bir online video downloader işlevide sağlar. YouTube 4K 5K Ultra HD veya 1080p HD videoları online olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Aynı zamanda Facebook, Yahoo, DailyMotion, Vimeo, Vevo, Metacafe, Vube, Vine, UStream, MTV, niconico, Bliptv, LiveLeak, CBS ve diğer birçok üst video paylaşım sitelerindeki videoları izlemek ve videoları indirmek için de kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

5KPlayer

Tüm bunların haricinde, uydu üzerinden BBC, Heart, Capital, Gold, LBC, XFM, Chill, Kiss, Kisstory, Magic, Kerrang, Planet Rock, Absolute Radio and Classic Roc gibi radyo kanallarını dinleyebilirsiniz. Kullandıkça diğer video oynatma yazılımları ile arasındaki üstün farklılıkları kendinizde fark edebileceksiniz. Macintosh işletim sistemi kullanıyorsanız, kullanacağınız en iyi video oynatıcı araçlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Programın ayrıca MAC sürümü de bulunmaktadır. Program ücretsiz olarak sunulmaktadır. Gelişmiş özelliklere sahip bir medya oynatma programı kullanmak istiyorsanız, sitemizden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.