Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Foobar2000 1.6.16

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Foobar2000 – Ücretsiz Medya Çalar

 

foobar2000, Windows platformları için gelişmiş ücretsiz ses oynatma programı.

Foobar2000, piyasada bulunan bir çok medya oynatma programı açısından alternatif olarak kullanmayı tercih edeceğiniz bir programdır. Program gelişmiş özelliklere sahip olmakla beraber, açık kaynak kodlu ve geliştirmeye açık ücretsiz bir programdır. Müzikli işletmeler için oldukça kullanışlı bir programdır. Arşivde bulunan ses dosyalarını sürekli olarak çalar.

Uygulamanın sunduğu şeyleri gözden geçirmek için birkaç dakikanızı ayırın ve sahip olduğu 18 bant ekolayzır ile tanışın. Maalesef, varsayılan olarak herhangi bir ön ayarı yoktur, ancak yine de kendi özel yapılandırmalarınızı oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz.

Uygulama, bir ses dosyasının formatını değiştirmenize izin veren entegre bir özellikle sağlar. Bunu yapmak için istenen öğeye sağ tıkladığınızda, ardından tekrar “Hızlı Dönüştürücü” düğmesine bastığınızda, desteklenen çıktı biçimlerinin bir listesini içeren yeni bir pencere açar.

Bu programı türünün neredeyse eksiksiz bir uygulaması yapan şey, çalma listesi yöneticisidir. Çalmak istediğiniz şarkıları ana pencereye sürükleyebilir ve özel bir adla bir listeye kaydedebilirsiniz. Ekleyebileceğiniz ses dosyalarının veya çalma listelerinin sayısında gerçek bir sınır yoktur.

Ayrıca, gelişmiş erişim kolaylığı için entegre kısayol tuşu desteği, bir şarkı her değiştirildiğinde veya ses seviyesi ayarlandığında ana pencereyi açmayı planlamadığınızda kullanışlı olur. Genel olarak, İnternet’in her yerinde bulunan çeşitli bileşenleri yükleyerek uygulamanın kullanılabilirliğini daha da artırabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Foobar2000

Özellikler:

Desteklenen ses formatları: MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, Opus, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND … ve daha fazla ek ile bileşenler .
Aralıksız çalma.
Kolayca özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü düzeni .
Gelişmiş etiketleme yetenekleri .
Ses CD kopyalama yanı sıra kullanan desteklenen tüm ses formatlarını çeviren Destek Dönüştürücü bileşeni .
Tam ReplayGain desteği.
Özelleştirilebilir klavye kısayolları.
üçüncü parti geliştiricilerin oyuncunun işlevselliğini genişletmek için izin Açık bileşen mimarisi.