Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Safari ikon

Safari 5.1.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Safari – Web Tarayıcısı

 

Safari, MAC işletim sistemleri için geliştirilmiş ve bu işletim sistemiyle gelen oldukça hızlı ve güvenli bir web tarayıcısı.

Tarayıcı Mac, iPhone ve iPad’iniz için en iyi tarayıcı olması için geliştirildi. Kendi içerisinde bulunan  gizlilik özellikleri ile internette yaptığınız faaliyetler gizli kalır. Favori siteleri kaydetmek, aradığınızı bulmanıza ve paylaşmanıza yardımcı olan kullanışlı araçlarla arama yapmak ve online içeriklere ulaşmak daha akıllı hale geldi.

Bu tarayıcı Windows kullanıcılarına daha keyifli ve güvenli web deneyimi sunuyor. Apple, Safari tarayıcısını Windows için yayınlanmayacağını belirtmişti. Apple’ın Windows için kendi sitesindeki linklerini kaldırmış olasına karşın, Apple  sitesi geçmişi üzerinden resmi uygulamanın son halini indirilmesine imkan sağlıyor.

Bu tarayıcı, internette gezindiğiniz sırada karşınıza çıkan sesli videoların otomatik olarak oynatılmasını engelleme özelliğine sahiptir. Daha sonra Videoların otomatik  görüntülenmesini istediğinizde, tekrar oynat düğmesine tıklayarak bunu gerçekleştirirsiniz. Ayrıca, başlangıç sayfası, favorilerinize ve sık ziyaret ettiğiniz web sitelerine hızla ve kolayca erişmenizi oldukça kolay.

Yapay öğrenme teknolojisi sayesinde Safari, internetteki işlemlerinizi takip eden reklam verenleri ve diğer veri şirketlerini belirleyerek onların arkalarında bıraktıkları siteler arası takip verilerini ortadan kaldırıyor. Böylece internetteki gezinme bilgileriniz sadece size özel kalıyor. Online olduğunuzda reklam şirketleri aygıtınızın bazı karakteristik özelliklerini kullanarak “parmak izinizi” oluşturabilir ve sizi izleyebilir. Safari ise basitleştirilmiş bir sistem profili paylaşarak buna engel oluyor.

Not: Apple firması Windows için Safari güncellemelerini durdurmuştur.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Safari