Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
RealPlayer ikon

RealPlayer 22.0.2.306

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

RealPlayer – RealPlayer Medya Oynatıcı

 

RealPlayer ve RealTimes ile tüm video ve fotoğraflarınızı kolayca yönetin ve tadını çıkarın. Özellikle .amr formatında ki ses dosyalarını açan bir programdır.

90’lı yılların sonuna doğru ve 2000’li yıllarda medya oynatma programları henüz az sayıdayken, RealPlayer en popüler medya oynatma programları arasında yer almaktaydı. O dönemde yaygın olarak kullanıla .amr formatında ki ses dosyalarını açmak için sadece bu oynatıcı kullanılırdı.

Medya oynatma programları arasında ki rekabetin büyümesiyle beraber bir çok medya oynatıcı kullanıcılara sunuldu. Fakat bu yazılım kendini her döneme uygun şekilde güncelleyerek, rekabette ki yerini korumayı başardı. Böylece bilinen referansı en geniş ve en eski medya oynatıcı olarak kullanılmaya devam ediyor.

Bu program sadece rar dosyalarını açmak haricinde, FLV AVI WMV WMA MP3 MP4 3GP, RM ses dosyalarını da açıyor. İlk yıllarında bu formatları desteklemezken, rekabet gereği bu formatları da destekliyor artık. Bunun dışında, JPG, GIF, PNG resim dosyalarını görüntüleme imkanı da sunuyor.

VirüsTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

RealPlayer

PROGRAMIN VİDEOSU