Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PopSel_ikon-removebg-preview

PopSel 2.58

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PopSel – Kısayolları Düzenleme Programı

 

PopSel, programları, belgeleri, web bağlantılarını, Explorer pencerelerini, toplu komut dosyalarını vb. Başlatmak için basit açılır menüler sunar.

PopSel ile Masaüstünüzdeki simgelerin sayısını azaltabilir veya Hızlı Başlatma Tepsisine uzantılar yapabilirsiniz. Farklı parametrelerle vb. Program çağrıları seçebilirsiniz. Program, eğer bir “harici program” başlatmayı destekliyorsa diğer programlara da entegre edilebilir.

Uygulamanın güzel bir avantajı, düzgün çalışması için sisteminize yüklemenize gerek olmaması ve böylece kayıtlarınızın bozulmadan kalmasıdır. Bu ayrıca, onu hareket halindeyken kullanmak için ihtiyacınız olan dosyalarla birlikte bir Flash sürücüde depolayabileceğiniz anlamına da gelir.

Uygulama, ortalama bir program başlatıcısı yaratıcınız gibi değildir, çıktı aslında özel bir bağlam menüsüdür. Ne yazık ki, menüyü kapatabileceğiniz için farenizi dikkatlice hareket ettirmeniz ve etrafı tıklamanız gerekecek. Dahası, bir menüyü daha fazla düzenlemek ilk başta biraz zor olabilir çünkü giriş etkisi nedeniyle karşılık gelen düğmeyi tespit etmek zordur.



Program komut parametresi (kısayollar) olarak belirtilen konfigürasyon dosyaları ile istenilen sayıda menü oluşturulabilir. Alt menüler (bir seviye) desteklenir. Harici aygıtlarda otomatik sürücü harfi (flash sürücüler vb.).

Karmaşık menüler, menü öğesi alanına özel bir yol yazılarak veya alt menülerin otomatik olarak oluşturulması için yerel bir klasör belirtilerek oluşturulabilir. Herhangi bir uygulamanın parametrelerle başlatılması gerektiğinde, özel bir alan, yardım kılavuzunda bulunan bir liste ile hepsini eklemenizi sağlar.

Özel yapım içerik menüsü, sadece uygulamanın başlatılmasıyla tetiklenir. Diğer bir avantaj, dikkatli bir yönetimle, her biri kendi çalıştırılabilir dosyasına bağlı birden çok menü oluşturabilmenizdir, ancak listeleri doğru bir şekilde almak ve kısayolları düzgün bir şekilde oluşturmak için biraz denemeniz gerekir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PopSel

Özellikler:

Dosyalar bir alt menüde arama düzenine göre listelenebilir.
Dosyalar varsayılan veya belirtilen uygulama ile başlatılabilir.
Yapılandırma düğmesi
Yapılandırma: Menü iptal edildiğinde (menünün veya ESC’nin dışını tıklayın), “Yapılandırma” düğmesi görünecektir. Konfigürasyona girmek için alternatif yöntemler: ekstra bir menü maddesi vasıtasıyla veya komut seçeneği ile.