Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
NoxPlayer ikon

NoxPlayer 7.0.5.9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NoxPlayer – Bilgisayardan Android Uygulama Çalıştırma

 

NoxPlayer, bilgisayarda Android uygulamaları çalıştırmak ve bilgisayarda Android oyunları oynamak için geliştirilmiş bir emülatördür.

NoxPlayer tamamen optimize edilmiştir ve hem oyunlar hem de uygulamalar için daha istikrarlı ve yumuşak olacaktır. Bu sayede PC ve konsol oyunlarında aynı oyun deneyimine sahip olacaksınız. Klavye, gamepad, script kaydı ve çoklu örnekleri destekler.

Bu programın yardımıyla kullanıcılar kişisel bilgisayarlarında tam bir Android deneyiminin keyfini çıkarabilirler. Öykünücünün arayüzü her bakımdan gerçek Android cihazlara benziyor ve kullanıcılar Android deneyimini tamamen taklit etmek için bir dokunmatik giriş yöntemine bile geçebilirler.

Android 4.4.2 platform sürümüne dayanan araç, kutudan çıkar çıkmaz Google Play entegrasyonuyla birlikte gelir; bu, piyasadaki rakip araçlara sahip olmayabilir. Böylelikle, kullanıcılar yalnızca bilgisayarlarında zaten depolanan APK’ları yükleyemezler, aynı zamanda yazılımı resmi mağazadan indirip yükleyebilirler.



NoxPlayer

Araç, yeni geliştirilen uygulamaları test etmek söz konusu olduğunda oldukça faydalı olabilir, ancak aynı zamanda yalnızca bilgisayarlarının klavyesi ve faresi yardımıyla Android oyunları oynamak isteyenler içindir.

NoxPlayer, kullanıcıların aynı bilgisayar ekranında birden çok eşzamanlı öykünücü örneğini çalıştırmasına olanak tanıyan çok oyunculu bir modla birlikte gelir. Böylece, Nox App Player’ın her bir örneğini ön planda farklı bir uygulama veya oyun çalıştırabilir ve hepsini aynı anda izleyebilirler.

Klavye eşlemesini yalnızca tek bir tıklamayla açıp, klavye, fare veya gamepad üzerindeki kontrolleri ayarlayarak oyun deneyimini gerçek bilgisayara taşır. Daha fazla oyun oynamak için aynı anda birden fazla örnek çalıştırın. Birden fazla oyun hesabını kullanmak için işlemi tüm durumlarda senkronize edebilirsiniz. Her özellik oyun deneyiminiz için mükemmeldir.

Emülatör, oyun kumandaları ve denetleyicileri bağlama desteği ile tasarlanmıştır ve ayrıca ARPG’leri (Aksiyon Rol Oynama Oyunları) oynarken kullanışlı olabilen bilgisayar klavyesi için tam destek sunar.

Öykünücü, kullanıcıların sanal cihazları için bir konum seçmelerine olanak tanır ve ayrıca gerçek bir Android cihazının onlara sunacağı tüm ayarlara ve yapılandırma seçeneklerine erişim sağlar.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

NoxPlayer2