Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Acid Pro ikon

ACID Pro 11.0.0 Build 1434

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Acid Pro – Müzik Studio Programı

 

ACID Pro, kesintisiz müzik üretimi stüdyo ortamı için çok kanallı kayıt, karıştırma, MIDI sıralama, ve döngü işlevselliği birleştiren bir programdır.

ACID Pro, yaratıcılığın ilham kaynağı ile buluştuğu, her üreticinin müzik yapma hedeflerini gerçekleştirmeleri için tasarlanmış bir programdır. Burası, Kolaylığının profesyonel sonuçlarla el ele gittiği, ACID döngülerinin yaratıcılığınızı açığa çıkardığı ve ileri teknoloji araçların ve efektlerin sofistike katmanlar eklediği yerdir. Yepyeni Program için tamamen yeni özellikler arasında MIDI Oynatıcı ve  1000 $ değerinde bir ton yeni ACIDized döngü ve efekt var.

Program ayrıca ses dosyalarını düzenlemenize ve etiketlemenize olanak tanıyan ve böylece aramaları daha verimli hale getiren etkileyici bir multimedya yöneticisine sahiptir. Ana pencerede herhangi bir ses parçasının dalga biçimini görüntülemek, ayrıntılar veya büyük resim üzerinde çalışabilmeniz için yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapmak mümkündür.

Noktalar ekleyebilir, birden çok türde solma uygulayabilir, bir zaman cetvelini gösterebilir veya gizleyebilir, işaretçiler ekleyebilir ve anahtar, tempo (BMP), geçiş türü ve zaman imzasını değiştirebilirsiniz. Bir MIDI zaman kodu veya saati oluşturabilir, bir harita düzenleyiciden yararlanabilir, tüm MIDI bağlantı noktalarını sıfırlayabilir ve kullanılmayan tüm klipleri kaldırabilirsiniz.

Program, güç ve yaratıcılık sunar. ACID’in şık, 64 bit ortamına yüksek kaliteli çok kanallı ses kayıt etme ve süper hızlı kompozisyon için dünyaca ünlü ve yenilikçi ses döngü teknolojisi özellikleri ile katkı sağlar. Yaratımlarınızı mükemmelleştirmek için üstün efektler ve mastering özellikleri ekleme olanağı sunar. Bu program ile müzik yapmak, diğer benzer programlardan daha farklı. Döngü tabanlı teknolojisi olağanüstü, kusursuz ve yaratıcı iş akışınıza yardımcı olur. Chopper, güçlü karıştırma özellikleri ve profesyonel efektler gibi inanılmaz remix seçenekleri bulunuyor.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!
ACID Pro