Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PeerBlock ikon

PeerBlock 1.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PeerBlock – IP Engelleme Programı

 

PeerBlock gelişmiş bir IP engelleme aracıdır. Tehlikeli olduğu bilinen siteleri engellemek için, internet üzerinden diğer bilgisayarları kontrol etmenizi sağlar.

PeerBlock gelişmiş bir IP engelleme aracıdır. Düz bir deyişle, PC’nizin Internet üzerinden diğer bilgisayarlarla nasıl etkileşime girdiğini kontrol etmenizi sağlayarak, sorunlu ve hatta tehlikeli olduğu bilinen sunucuları ve siteleri engelleme olanağı sağlar. Neyin engelleneceğini seçmenize izin verir ve ayrıca kendi listelerinizi alabilir veya oluşturabilirsiniz. Bu program geliştiricisi tarafından  açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılan bir yazılımdır.

Programı ilk çalıştırdığınızda, sihirbaz, seçeneklerini daha sonra değiştirebilmenize rağmen seçeneklerini ayarlamanıza yardımcı olur. Bunlar neyi engellemek istediğinizi içerir; Varsayılan olarak, P2P karşıtı kuruluşları, reklamları, casus yazılımları, eğitim kurumlarını ve üniversiteleri engeller. Her zaman HTTP’ye İzin ver etiketli bir onay kutusu da vardır. Bu seçenek, bloke listenizde olsa bile, PC’nizin 80 ve 443 portları üzerinden bağlantı kurulmasını sağlar. Bu iki bağlantı noktası genellikle Web’de gezinmek içindir, ancak diğer programlar da bunlara erişir.



VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

PeerBlock