Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Ashampoo Movie Studio ikon

Ashampoo Movie Studio Pro 3.0.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ashampoo Movie Studio Pro – Video Düzenleme Programı

 

Ashampoo Movie Studio Pro, sizlere video oluşturmak ve oluşturduğunuz bu videoları düzenlemek için imkan sağlayan profesyonel bir programdır.

Dijital kayıt araçları kullanılarak çekilen video görüntüleri, derleyerek tek bir video oluşturmak için böyle bir program kullanılması gerekmektedir. Ashampoo Movie Studio, çektiğiniz video görüntüler üzerinde profesyonel çalışmalar yapmanızı sağlar. Çektiğiniz video da hoşunuza gitmeyen yerleri keserek çıkartabilir veya diğer bir sahneyi keserek istediğiniz bir aralığa yerleştirebilirsiniz.

Bununla beraber video da ki sesleri kesmek veya yeni ses kayıtları ekleme olanağı sağlar. Program sayesinde görüntülerde renk ve parlaklık ayarları da yapabilirsiniz. Böylece tam anlamıyla kendi kendinizin yönetmeni olma ve evinizi adeta bir film sütüdyosuna döndürmüş olacaksınız. Tüm fonksiyonlarına kısa yoldan erişebileceğiniz ve oldukça kolay kullanabileceğiniz bu programı indirip deneyebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü videolar oluşturmak için bu programı kullanabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Ashampoo Movie Studio