Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
SyncBack ikon

SyncBack 11.2.15.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

SyncBack – Bulut Yedekleme ve Senkronizasyon

 

SyncBack, profesyonel bir yedekleme ve senkronizasyon programıdır. Dijital cihazlarda ki kişisel verileri yedeklemek ve bu verileri geri yüklemek için kullanılır.

Programın yapımcıları, Dünyadaki en güçlü yedekleme yazılımı ve senkronizasyon programı olarak lanse etmektedirler. Yine de bu durum her ihtiyaca göre göreceli olarak değişebilir. Verileri SyncBack ile yedeklemek kolaydır. Neyi yedeklemek istediğinizi ve nereye yedeklemek istediğinizi seçtikten sonra,  programı yedeklemeye ayarlayıp geri kalanı unutun. Hızlı Yedekleme, Dosya Kopyalama ve Paralel Dosya Aktarımı, yedeklemenin olabildiğince hızlı çalışmasını sağlar.

En önemli özelliği ise, diğer bulut depolama sistemlerini desteklemesi. Amazon S3 ™, Google Drive ™, Google Storage ™, Google Foto ™, Microsoft Azure ™, Microsoft OneDrive ™, İşletmeler için OneDrive (Office 365), SharePoint ™ (Office 365), Dropbox ™, Kutu, SugarSync ™, OpenStack, Backblaze ™ B2, OVH ™, Egnyte ™, hubiC ™ ve WebDAV. Paralel ve Dosya Transferini  destekler.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

SyncBack