Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Autoruns ikon

Autoruns 14.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Autoruns – Windows Başlangıç Ayarları Düzenleme Programı

 

Autoruns, windows başlangıç ayarları için kullanacağınız ücretsiz bir programdır. Windows açılış programlarını düzenlemek için kullanabilirsiniz.

Bilgisayarlara ihtiyaç duyuldukça çeşitli programlar kurulmaktadır. Bu programların bir çoğu, kurulum aşamasında Windows açılışında otomatik olarak çalışacak şekilde kurulur. Kurulan her program bu şekilde olduğunda, sistem açılışında yavaşlamalar olması kaçınılmazdır.

Mutlaka otomatik olarak sistem açılışında başlaması gereken programlar olmakla beraber, hiç gerekmediği ve sadece manuel kullanıma ihtiyaç olan programlar da sistem açılış hızını yavaşlatmaması için başlangıçta otomatik açılmasını engellemek gerekmektedir.

Genel olarak, ileri düzey bilgisayar kullanıcıları program kullanmadan bunu nasıl yapacaklarını bilirler. msc.config başlangıç ayarları bölümünden yapılsa da, bilmeyenler bu işi bir program yardımı ile daha kolay başaracaklardır. Autoruns, başlangıç ayarları yapmak ve programların sistem başlangıcında otomatik açılmasını engellemek için kullanabileceğiniz en kolay çözümdür. Bu sistem başlangıç ayarları programını kullanarak,  gereksiz programların sistem ile beraber açılmasını önleyecek ve bilgisayarın açılış hızını yükselteceksiniz.



VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!
Autoruns

KULLANIM VİDEOSU