Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Operation Ubersoldat ikon

Operation Ubersoldat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Operation Ubersoldat – Aksiyon Savaş Oyunu

 

Operation Ubersoldat, İkinci Dünya Savaşını konu alan (FPS) nişancı savaş oyunu. Oyunda mükemmel savaş yeteneklerini kullanarak görevinizi tamamlayacaksınız.

II. Dünya Savaşı’nın başında Alman Özel Araştırma Birimi, güçlü yeteneklere sahip süper bir asker olan Ubersoldat’ın gelişimine başlar. Araştırma kesinlikle gizlilikte tutulsa da, Amerikalılar Alman planlarını öğreniyor ve deney tesislerini imha etmek amacıyla en iyi gizli servis ajanlarını Almanya’ya gönderiyorlar. Tabi ki bu gizli servis ajanı sizden başkası değil. Bakalım bu deney tesislerini imha etmeyi başaracakmısınız?

Ücretsiz ve küçük boyutlu bir oyun olmasına karşılık, gerçekten de mükemmel grafik ve ses efektlerine sahip olduğunu gördük. Oynaması oldukça kolay bu oyunda ilk olarak bir tabancaya sahipsiniz. Daha sonra ilk öldürdüğünüz düşmanın silahını alarak devam ediyorsunuz. Kapıları açmak için ‘Enter’ tuşuna basmanız yetiyor. ‘W’ tuşu ileri, ‘A’ tuşu sola, ‘D’ tuşu sağa, ‘X’ tuşu geri, ‘C’ eğilme, ‘R’ tuşu şarjör değiştirme ve ‘2’ tuşu silah değiştirme imkanı sağlıyor.

Oyunu oynadıkça keşfetmekte zorlanmayacaksınız. Ücretsiz olmakla beraber, hem grafikleri, hem de ses efektleri oldukça iyi olan bu oyunu mutlaka denemenizi öneririm. Keyifli dakikalar geçirmek için savaş oyunu arayanların çok daha farklı arayışlara gireceğini zannetmiyorum. Tabi ki çok daha gelişmiş yeni nesil oyunlara ücret ödeyerek sahip olmak dışında. Hadi o zaman size iyi eğlenceler.

Operation Ubersoldat

Operation Ubersoldat2

OYUN VİDEOSU