Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Bluetooth ikon

BluetoothView 1.66

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

BluetoothView – Bluetooth Cihazlarını Tespit Etme Yazılımı

 

BluetoothView, çevrenizde bulunan Bluetooth cihazları tespit etmek için kullanacağınız küçük ve ücretsiz bir programdır.

Algılanan her Bluetooth cihazı için aşağıdaki bilgiler görüntülenir:

Cihaz Adı, Bluetooth Adresi, Ana Cihaz Türü, Küçük Cihaz Türü, İlk Tespit Süresi, Son Tespit Süresi ve daha fazlası. Ayrıca yeni bir Bluetooth cihazı algılandığında, görev çubuğunuzda bir balon görüntüleyerek veya küçük bir bip sesi çalarak sizi uyarabilir.

Çok basit ve gezinmesi kolay bir arayüze sahip olan bu program, yalnızca sınırlı sayıda özelliğe sahiptir, bu nedenle yalnızca birkaç yapılandırma ekranı ve menü mevcuttur.

Ana pencere, cihaz adı, Bluetooth adresi, ana cihaz türü, küçük cihaz türü, ilk ve son algılama zamanı ve diğer bazı ayrıntılar dahil olmak üzere bir Bluetooth cihazında ihtiyacınız olan bilgilerin çoğunu gösterir.

Ayrıca algılanan cihazlardan herhangi birine bağlantı kurmaya çalışmanıza izin veren özel bir araçla birlikte gelir, ayrıca güncelleme oranını yapılandırmak için ayrı bir “Seçenekler” menüsü, yeni cihazda pencere açma ve bip sesi veya yalnızca cihazlarda uyarı açıklama.

“Gelişmiş Seçenekler” ekranı, çaylaksanız başınızı belaya sokabilecek ekrandır çünkü yeni bir Bluetooth cihazı algılandığında bir komut çalıştırmanıza, bir metin konuşmanıza ve Bluetooth etkinliğini bir günlük dosyasına yazmanıza olanak tanır. Elbette, BluetoothView’u her zaman çalışır durumda tutabilir ve etrafınızda yeni bir Bluetooth cihazı tespit edildiğinde haberdar olabilirsiniz.

Beklendiği gibi  minimum miktarda donanım kaynağı üzerinde çalışır ve Windows sürümü ne olursa olsun çok sorunsuz çalışır, bu da yönetici ayrıcalıkları olmayan Windows 7 kullanıcılarının uygulamayı başlatırken sorun yaşamaması gerektiği anlamına gelir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

bluetoothview