Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AnyTrans ikon

AnyTrans 8.9.4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AnyTrans – iTunes Alternatifi Multimedya Programı

 

AnyTrans, tüm apple ürünlerinizi birbirine dönüştüren ve müzik, videolar, fotoğraflar, mesajlar, kitaplar, Safari geçmişi, sesli not da dahil olmak üzere tüm içeriğinize her erişimi bir araya getiren nihai iProduct yöneticisidir.

İçerik iPhone’unuzdan, bilgisayarınızdan, hatta iTunes’unuzdan veya iCloud’unuzdan bağımsız olarak, tüm iOS verileriniz ve dosyalarınız üzerinde verimli ve minimalist kontrol ve mutlak özgürlük sağlar. Bu program ile şunları yapabilirsiniz: Fotoğraflar, kişiler, mesajlar, müzik, videolar ve tam tersi de dahil olmak üzere tüm iPhone içeriğini doğrudan bilgisayarınıza aktarırsınız. İPhone, iPad, iTunes ve iCloud içeriğinizi yönetmek için akıllı bir yol elde edin ve cihazlar arasında tam yol aktarımının tadını çıkarın.



Önceden ayarlanmış programla iPhone / iPad’inizi kablosuz ve otomatik olarak yedekleme yapma özelliği bulunuyor. 1000’den fazla siteden YouTube, Dailymotion, Vimeo, Facebook, Instagram dahil olmak üzere iPhone veya bilgisayara video indirme imkanı sağlar. Tek tıklama ile her şeyi veya seçilen öğeleri sadece Android’den iPhone’a taşıyabilirsiniz. Bilgisayardan iPhone / iPad’e müzik, zil sesi aktarın. İleride geri yüklemek için WhatsApp mesajlarını iPhone’dan iPhone’a aktarın veya WhatsApp mesajlarını bilgisayara yedekleyin.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

AnyTrans