Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
aTube_Catcher_ikon_200x200-removebg-preview

aTube Catcher 1.56.681.855.6

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

aTube Catcher – Video İndirme ve Dönüştürme Programı

 

aTube Catcher, En popüler Video Downloader ve Ekran Kaydedici. Program, bant genişliğinden ve değerli bilgi işlem kaynaklarından tasarruf etmenize yardımcı olur.

Vimeo, Facebook, Dailymotion ™, Metacafe ™, Spike ™, Yahoo! ™, Globo ™, RTVE ™ gibi sosyal web sitelerinden videolar indirin!  Multimedya içeriğini bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza, IPAD, IPOD, PSP, GPS cihazları, MP4 Çalarlar, Cep Telefonu, Android cihazlar, DVD, VCD, MP3, Iphone’a aktarabilirsiniz. 3GP, 3G2, AVI, XVID, MP4, MP3, MP2, WMA, WMV, GIF, FLAC, WAV, PSP, MPG, VOB, OGG, MOV, AVI dahil olmak üzere birçok formatı destekler.



aTube Catcher ayrıca başka bir üçüncü taraf yazılımı kullanmadan videolarınızı DVD / VCD’ye yazabilir. Diğer özelliklerin yanı sıra, ekranınızda gördüklerinizi yakalamak için yerleşik bir Ekran Kaydedici, hatta Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, DVD filmler, Web Seminerleri, Çevrimiçi Toplantılar, Görüntülü sohbet oturumları bile veya sadece video – ses sunumları oluşturmanızı da sağlar. Tüm bu özellikler ve daha fazlası  % 100 ücretsiz, güvenli ve temiz !

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Not: Bu program Avira Antivirüs tarafından engellenmektedir.!

aTube Catcher