Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ProtonVPN ikon

ProtonVPN 3.2.9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ProtonVPN – Ücretsiz VPN Servisi

 

ProtonVPN projesi, ProtonMail kullanan aktivistleri ve gazetecileri daha iyi koruma ihtiyacından doğmuştur. Bu kişiler, programı kullandıklarında, kişisel verileri koruma altına almış olmaktadırlar.

Program, güvenlik ve internet teknolojileri konusunda uzman kişiler tarafından geliştirilmiştir. İnternet trafiğini şifrelenmiş bir VPN tüneli üzerinden gönderir, böylece şifreleriniz ve gizli verileriniz halka açık veya güvenilmeyen İnternet bağlantılarında bile güvende kalır.



ProtonVPN, İnternet sansürünün önündeki engelleri yıkarak herhangi bir web sitesine veya içeriğe erişmenizi sağlar. Dünyanın neresinde olursa olsun, erişime kapatılmış olan sitelere girmek için kullanılır. Bu sitelere giriş yaptığınızda IP gizliliğiniz öne çıkarak takip edilmeniz önlenir.

Çoğu VPN hizmeti ile karşılaştırıldığında, biraz daha fazlasını sunmayı amaçlamaktadır. Örneğin, Tor ile entegre olur ve tüm verilerin gizli kalmasını sağlamak için özel şirket içi algoritmalar kullanır ve İsviçre merkezlidir (İsviçre şu anda güçlü gizlilik yasalarından bazılarına sahiptir).

Başlangıçta ProtonMail kullanıcılarını güvende tutmak için geliştirilmiş olsa da, artık Windows, macOS, Linux ve hatta Android için ısmarlama istemciler aracılığıyla uygun göründüğünüz herhangi bir nedenle kullanabilirsiniz.

Windows istemcisi gerçekten de modern görünümlü ve sorunsuz çalışan bir uygulamadır. Windows 10 ve siyah görev çubuğu ile mükemmel şekilde uyumlu bir tasarıma sahip, temiz, siyah temalı bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Ana pencerenin sağ tarafında, dünyanın dört bir yanına dağılmış bir dizi sunucuya sahip olursunuz. Ayrıca, tüm tünel oluşturma sürecini daha iyi görselleştirip anlayabilmeniz için çok kapsamlı bir harita önizlemesi ve canlı bir Oturum Trafiği analizörü bulunmaktadır.

Ek olarak, uygulama, bilgisayarınızın masaüstünde mümkün olduğunca az yer kaplarken herhangi bir sunucuya bağlanmanıza ve herhangi bir profile erişmenize olanak tanıyan kompakt bir UI modu sunar.

Hesabınız ve abonelik planlarınız hakkında her türlü bilgiyi görüntüleyebileceğiniz ve ayrıca, Otomatik Bağlantı, Windows ile Başlatma, Küçültülmüş Başlatma gibi bazı yararlı seçenekleri etkinleştirip devre dışı bırakabileceğiniz bir Ayarlar bölümü vardır.

Not: Sayfamızdan programın iOS, Android ve MAC sürümlerini de indirebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ProtonVPN