Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ClocX_ikon-removebg-preview

ClocX 1.6.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ClocX – Analog Saat Uygulaması

 

ClocX masaüstünüz için gerçekten güzel bir analog saat uygulamasıdır. Hepsi yüksek kaliteli ve çok çekici, çok çeşitli stiller e sahiptir.

Bu araçların her ikisine de saate sağ tıklanarak hızlı bir şekilde erişilebilir; alarm özelliği, yapılandırılmış bir zamanda ses veya video oynatma, uygulama çalıştırma veya bilgisayarı kapatma gibi bazı eylemleri gerçekleştirmenize de olanak tanır. Takvim oldukça basit olsa da,  kullanıcılarına çok sayıda yapılandırma seçeneği sunar, bunlardan bazıları aynı zamanda görünüşüyle ​​de ilgilidir.

Ses dosyasını çalabilen, mesaj kutusu başlatabilen veya istediğiniz bir uygulamayı çalıştırabilen tek seferlik veya yinelenen alarmlar çalıştırmak için de kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, program kenar yumuşatma, şeffaflık, tıklama, takvim ekranı, özelleştirilebilir ve daha fazla gelişmiş özellikler sunar. Arka planları değiştirebilir ve yapılandırabilirsiniz. ClocX‘i sadece şeffaf yapmakla kalmaz, aynı zamanda 256 şeffaflık seviyesi arasından seçim yapabilirsiniz.

Standart pakette bulunan birçok görünümle birlikte cilt desteği de mevcuttur. Dahası, program, her ikisi de seçenekler ekranındaki “Genel” sekmesi aracılığıyla yapılandırılabilen şeffaflığı ve fare üzerinde saydamlığı destekler. Ek olarak, saati masaüstüne sabitleyebilir, tıklamayı etkinleştirebilir ve böylece tıklamalarınızı yok saymaya zorlayabilir, Alt + Sekme listesinden gizleyebilir, tarihi Sistem Tepsisi araç ipucu olarak görebilir, önceliği ayarlayabilir ve hatta programı Windows ile başlatabilirsiniz.

Öte yandan saatin boyutu, tarih ve saniye ibresini etkinleştirmek için seçenekler bulabileceğiniz aynı yer olan “Görünüm” sekmesinden daha da özelleştirilebilir. Uygulama hiçbir şekilde bir kaynak tüketmez. Windows 7 iş istasyonlarında yönetici ayrıcalıklarına ihtiyaç duymadan piyasadaki tüm Windows sürümlerinde sorunsuz çalışır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ClocX