Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Glary Utilities ikon

Glary Disk Explorer 6.0.1.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Glary Disk Explorer – Dosya Yöneticisi Yazılımı

 

Glary Disk Explorer, tüm klasörleri, içindeki dosyaları ve bunların sisteminizde kapladığı alanı bir bakışta görmenize yardımcı olur.

Programın yardımı ile mevcut ve dolu disk alanı hakkında kolayca genel bir bakış elde edebilirsiniz, böylece gerçekten ihtiyacınız olmayan büyük dosyalardan kurtulabilirsiniz. Varsayılan olarak, tüm bağlı yerel sürücüleri taramak için yapılandırılmıştır, ancak belirli bir sürücüyü veya hatta tek bir klasörü de seçebilirsiniz.

Depolama konumları analiz edilir ve program tarafından her klasöre yada dosyaya ayrılan depolama alanını yüzdeler halinde hızlı bir şekilde hesaplar. Sürücü içeriği, her bir öğenin boyutuyla birlikte organize bir tabloda görüntülenir. Özel araç çubuğu düğmeleri kullanılarak dosyalar türe göre kolayca filtrelenebilir.



Glary Disk Explorer, depolama alanı dağıtımının grafiksel bir temsilini sunar. Oluşturulan pasta grafik, kullanılan disk alanının% 1’inin altında toplanan hafif öğeleri (klasördeki tek tek dosyalar gibi) otomatik olarak gruplandıran tüm klasörleri ve dosyaları içerir.

Bir alt klasöre giderseniz, depolama alanının tüm dosyalar boyunca ayrılma şeklini gösteren grafik otomatik olarak yenilenir. Sadece bir tıklama ile bir klasörü veya dosyayı açabilir, Windows Gezgini‘nde görüntüleyebilir, özelliklerine erişebilir veya Geri Dönüşüm Kutusu’na gönderebilirsiniz.

Program ile, depolama alanı dağıtımıyla ilgili bir bakışta bilgi edinebilirsiniz, bu da çoğu disk alanını kaplayan dosyaları yönetmenizi kolaylaştırır. Explorer benzeri arayüzü, boş ve kullanılamayan depolama alanlarıyla ilgili ayrıntıları da içeren temel dosya yönetimi seçeneklerini içerir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Glary Disk Explorer