Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Ashampoo Office ikon

Ashampoo Office Free 12.0.2521

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ashampoo Office Free – Office Programı

 

Ashampoo Office Free, Microsoft Office programına en yakın alternatif office programı olarak bilinir. Programın bu sürümünü ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Çok gelişmiş özelliklere sahip olmasa da, bu verimlilik paketi her yerde bulunan Microsoft ofisine iyi bir alternatif sunuyor. Çoğu ortalama kullanıcıların, Word ve Excel’e çok benzeyen TextMaker ve PlanMaker’ı çalıştırmada bir sorunu olmaz. Bu yardımcı programların her ikisi de beklediğiniz tüm özelliklere sahiptir, ancak bunların farklı düzenlemelerine alışmak biraz sabır gerektirebilir.



Ayrıca, kelime işlemci programındaki araç çubuğundan DataMaker ve Basic Script’i başlatmaya çalıştığımızda, biraz rahatsız edici olan hata mesajları aldık. Yerleşik bir e-posta istemcisi veya PowerPoint işlevselliğine sahip bir ofis paketi arıyorsanız, burada bulamazsınız. Yine de, Microsoft Office’e daha ucuz bir alternatif arıyorsanız ve yalnızca Excel ve Word ile çalışıyorsanız, Ashampoo Office programına bir şans vermemek için bir neden yoktur. Fiyat ise 194.42 TL’dir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Ashampoo Office