Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Comodo Pc Tune Up ikon

Comodo PC TuneUp 1.0.3740.46

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Comodo PC TuneUp – Bilgisayar Performansını Arttırma Programı

 

Comodo PC TuneUp nedir? Bilgisayarın performansını arttırmak için kullanacağınız ücretsiz alternatif bir seçenektir.

‘Bilgisayarımın performansı düştü, bilgisayarım çok yavaş diyorsanız, üzülmenize gerek yok. Bu program ile dakikalar içerisinde sorununuzu çözebilirsiniz. Herkes çok iyi bilir ki, ne yaparsak yapalım, bilgisayarın performansı belli bir süre sonra düşmektedir.

Bunun en başlıca sebepleri; program ekleme ve kaldırma sonrası kayıt defterinde oluşan değişiklikler ve bölünmelerdir. Bununla beraber, internette dolaşma sonucunda tarayıcı çerezlerinin birikmesi gibi ek sebeplerde, bilgisayarın hızının düşmesi için bir sebep oluşturur. Ayrıca internetten veya program kurulumu ile bulaşan kötücül yazılımlarda buna sebep olmaktadırlar.



Comodo PC TuneUp, bilgisayarın performansını test etmek suretiyle, size bu konuda bir ön bilgi verir. İlk kurulumda otomatik olarak bilgisayarınızı analiz eder ve hatalara karşı bir tarama gerçekleştirir. Daha sonra bulduğu hataların listesini görmenize olanak sağlar. Düzeltmesi için tek bir tokuşa dokunmanız ile beraber, tüm hatalar düzeltilerek, bilgisayarınızın eski performansına kavuşmasını sağlayacaktır.

Not: Windows Defender, programın indirmesini engellemektedir!

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Comodo PC TuneUp