Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Registry Life ikon

Registry Life 5.31

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Registry Life – Kayıt Defteri Temizleme Programı

 

Registry Life nedir?  Kayıt Defteri Temizleme ve bu sayede bilgisayarı hızlandırmak için ücretsiz bir yardımcı Programdır.

Sistem kayıt defteri, işletim sisteminin en önemli bileşenlerinden biridir. Sistemin çalışmasının kararlılığı, çalışma düzeninde olmasına ve birlikte çalıştığınız uygulamaların hızı, içerdiği verilerin hacmine bağlıdır. Burada olabilecek gereksiz birikintiler ve hatalar, bilgisayarın çalışma performansını olumsuz olarak etkileyecektir.

Programın arayüzü sade ve basittir. Program, iki ana işlevle donatılmıştır – “Kayıt Temizleme” ve “Kayıt Optimizasyonu”.  “Ayarlar” menüsünde, başlangıç ​​öğeleri, dosya türü ilişkilendirmeleri, paylaşılan kitaplıklar, yeni dosya ve IE bağlam menüsü arasında, programın kontrol etmesini istediğiniz kayıt defteri bölümlerini seçebilirsiniz.

Ancak program, uygulama verilerine, MUI önbelleğine, kayıtlı uygulamalara, kullanıcı genelinde uygulama ayarlarına ve kontrol parametre setlerine de bakabilir. Ayarlar, başlangıç ​​değerlerine geri yüklenebilir. Ayrıca, aracın CD-ROM, çıkarılabilir disk, uzak ve RAM disk referanslarının yanı sıra var olmayan sürücülere yapılan referansları yok saymasını da sağlayabilirsiniz.



Tarama işlemi sırasında, kayıt defterinin her bir bölümündeki toplam sorun sayısını kontrol edebilirsiniz. Tamamlandığında, geçersiz girişlerin ayrıntılı bir raporunu da görüntüleyebilirsiniz (isteğe bağlı olarak listeyi bir metin belgesine aktarabilirsiniz). Kayıt defteri optimizasyonu birkaç tıklamayla kolayca yapılabilir (sistemin daha sonra yeniden başlatılması gerekir).

Kısacası bu program, kayıt defterindeki hataları düzeltmeye yardımcı olur ve optimize eder. Sistem kaydınıza hizmet vermek için kompakt, kullanımı kolay ve ÜCRETSİZ bir çözümdür. Söz konusu kayıt defteri hatalarını düzeltmek ve sistem kayıt defterini optimize etmek, bilgisayar sorunlarının bir çoğunu ortadan kaldırır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Registry Life