Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Text Speaker ikon_200x200

Text Speaker 3.3.2.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 3,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Text Speaker – Yazıları Sese Çevirme Programı

 

Text Speaker nedir?  Metinleri sese dönüştürmek için kullanılır. Bu metin okuma yazılımı belgelerinizi yüksek sesle ve net bir sesle okuyabilir veya istediğiniz yerde dinlemek için MP3 dosyalarına dönüştürebilirsiniz.

Metin Konuşmacısı İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Lehçe ve Romence dillerinde konuşmayı destekler. Artık kendi dilinizde konuşulan belgeleri duyabilirsiniz.

Bilgisayarınızın ekranınızdaki herhangi bir metni “yüksek sesle” okumasını sağlayın. Düzeltme yaparken, kelimeleri yüksek sesle duymak yaygın yazım hatalarını yakalamanızı kolaylaştırır. Mükemmel bir dinleme deneyimi için perdeyi, okuma hızını ve telaffuzu ayarlayabilirsiniz.



İstediğiniz arka plan müziğini ekleyin. Bir belgeyi ses dosyasına dönüştürürken, Metin Hoparlörü okuduğu metinle birlikte arka planda bir MP3 müzik dosyası çalabilir. Fon müziği gerçek bir profesyonel dokunuş katar!

Metin Hoparlörü sözcük işleme özelliklerine sahip olduğundan, başka bir programa gerek kalmadan belge oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Yüklü Word’ün bir kopyasına ihtiyaç duymadan Microsoft Word belgelerini düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz.

Dijital sunumlar oluşturuyor veya Flash animasyonunuza ses ekliyor olun, hoş, insan sesi veren bir sesle sesli anlatım oluşturmak için Metin Hoparlörü kullanın. Seslendirme sanatçısı için stüdyo süresi veya saatlik ücret yoktur; komut dosyanızı saniyeler içinde MP3 veya WAV dosyasına dönüştürmeniz yeterlidir. Senaryoyu değiştirdiğinizde, ses anlatımını hızlı bir şekilde güncelleyebilirsiniz! Tek bir belgede birden fazla erkek ve kadın sesi kullanarak, konuşma gibi bile ses çıkarabilirsiniz. Metin Hoparlörü ile, sözlü mesajlar oluşturmak ve değiştirmek bir belgeyi düzenlemek kadar kolaydır.

Hatta konuşma hatırlatıcıları ekledik. Konuşan hatırlatıcılarla başka bir randevuyu asla kaçırmayacaksınız! Bilgisayarınız istediğiniz zaman konuşacak ve bir mesaj görüntüleyecektir. Mesajı bir dakikadan bir yıla kadar istediğiniz aralıkta tekrarlayabilirsiniz. Programın lisanslı sürüm fiyatı 29.95 USD’dır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Text Speaker

KULLANIM VİDEOSU