Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Belarc Advisor ikon

Belarc Advisor 12.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Belarc Advisor  – Sistem Programı

 

Belarc Advisor, yazılım, donanım ve işletim sistemi bileşenlerinin yanı sıra güvenlik yapılandırmalarını analiz eder ve sorunların bilgisayarınızda varsa tam olarak nerede olduğunu söyleyebilir. Programın kurulumu kolaydı ve herhangi bir ek yazılımla birlikte gelmiyor.

Program, Kurulumun ardından  güncellemeleri derhal kontrol eder ve indirme izninizi ister. Daha sonra, sistemin kapsamlı bir profilini sağlamak için bilgisayarınıza yönetici erişimine ihtiyaç duyduğunu size bildirir. Bilgisayarınızı taramak sadece bir veya iki dakika sürer.



Program, bilgileri sunmak için tarayıcınızı kullanır ve bilgilerin bir sunucu üzerinden dışarı çıkmasına izin vermez. Aslında size bilgisayarınızın kolayca verebileceği bilgileri verir, ancak bilgisayarınızdaki her bir bileşeni, model numaralarını, seri numaralarını ve her donanımın durumunu listeleyerek birkaç adım daha ileri götürür.

Daha sonra ağ bilgilerini, eksik güvenlik güncellemelerini ve yüklü her yazılımı listeler. Hangi yazılımı kullandığınıza bağlı olarak artık yararlı olmayabileceği konusunda tavsiyelerde bulunur. En iyi özellik, programın yazılım lisans numaraları listesidir. Verilerin sunumu sezgiseldir ve takip edilmesi kolaydır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Belarc Advisor